Instagram : @peejburhan

update on cookies hari raya

ok semalam aku dah inform semua regarding cookies.
siapa prefer bank in or COD.
senang bank in. but if nak COD make sure bawak duit cukup2 jangan nanti aku nak mencari baki.
i is not kedai runcit so usually takda small change.

sorang je aku tak dapat nak inform.
adelina.
so kalau baca ni sila contact balik.
sebab aku catit nama kat buku but aku tak tulis uolls order thru sms ke, whatsapp ke, email ke.
okies.
eh n dua orang lagi.
yang baru order tart dalam 12 hari lepas.
sorang tu kata nak pick up kat umah parents aku sabtu ni.
aku tak sempat catit lepas tu whatsapp ku gila stuck.
kena uninstall n install balik. so semua chat history hilang.
so if baca ni sila contact aku balik ok.

cookies available 28th onwards.
so takleh if nak amik cepat daripada tu.
kecuali if nak tart sahaja. then tu aku dah ada stock.
so kalau korang takda order before this tapi tetiba rasa nak beli tart pun boleh je.

hopefully jangan la tetiba korang cancel order ke apa.
aku tak kutip duit awal2 ni pun base on kepercayaan ok.
kalau cancel last minute amatlah keji.
ada cancel jugak tapi ok la sorang dua. tapi Alhamdulillah ada lak masuk order sorang dua balik so kira ok la.
tapi if semua buat perangai cancel. pitam seketika la kan.

hopefully by 5th tu dah settle la semua orang amik cookies ke apa-apa la.
so that ada la 2 hari aku nak last minute shopping ke apa.
bukan apa, tau la COD ni main ngan time.
kang tak leh nak bergerak aku dpd rumah kan.
nak jugak shopping khennn.

if siapa yang nak amik kat rumah parents aku kat setiawangsa sila inform aku by sabtu pagi.
senang aku tinggalkan stock sana siap2.
n make sure nanti set time n date ngan aku tu.
sila ikut timing tu.
if korang nak amik sana kalau boleh aku taknak la parents aku menunggu lama2.
sian kat dorang. bukan sihat sangat kan.
penantian satu penyeksaan ok. wah drama sangat ayat kan.

ok tu je.
over n out.

2 Comments:

Zatil Sidek said... [Reply to Comments]

Bole order lg tart nenas?

Zatil Sidek said... [Reply to Comments]

Bole order lg tart nenas?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...