Instagram : @peejburhan

tetap ketagihan

minggu orang dapat gaji minggu paling busy sekali.
tapi kali ni nak raya.
ku dapat rasakan tetap akan busy sepanjang bulan jugak.
last year pun macam tu.

so i is kepenatan tahap melampau.
terkejar ke sana sini. gila babs.
customer kadang nak amik barang COD kat rumah pun kena reschedule berapa kali tah.
kadang aku free. dorang tak free.
kadang dorang free aku lak memula free tetiba ada benda nak kena buat.

so last week sempat memasak sekali je. hampeh gila.
boleh je masak. tapi kepenatan terlampau weyh.
so memang makan luar je pun.
tapi like i said.
aku ni kadang makan luar rasa tak menepati citarasa.
aku kan suka benda pedas. so akan ada hari2 yang kau rasa nak makan benda pedas meletop.
so solution ialah ayam penyet je la pun kan. huhu.
so suami balik kerja terus ajak dia makan.
plus aku pun nak beli barang.
nak beli charger iphone untuk kereta tu.
kan aku now if tak tau jalan pakai Waze aje.
so dah gps tu tau la battery kau pun laju la jalan.
nak beli battery bank macam mahal je situ.
so takpa charger kereta pun ok.

so lets menjamu mata.

:: ayam penyet ::

:: empal penyet ::

:: gado-gado ::

fav laki ku.
bagus la tu. suka gado.
makan pun nak benda yang gado-gado jugak. T______T




laki aku suka sambal2 ni.
tapi dia tak tahan pedas. paham tak?
maksudnya if sambal takda pedas melampau la.
unlike me.
aku suka je lagi meletop lagi best.
so if makan aku mesti akan amik sambal extra 2.
sekali hari tu kemain laki ku amik jugak.
pastu aku tengok dia makan 2.
beriya kata dia pun dah pandai makan pedas la apa.
suka hati la.

pastu. elok abis makan.
terus tanya aku mana toilet.
pastu laju je pergi.
eeee gila. perut tak tahan pedas sibuk konon dah reti la apa.
pastu kemain lama dalam toilet. hahahha.

tak lama pun.
later balik.
tapi dah kata nafsu buaya sangat.
aku tetap singgah kat tutti fruitti.
dapat melepaskan ketagihan cukup.


oih sedap.
tengok pic ni telan2 air liur pulak. damn.

kerja hari ni selesai.
tapi masih banyak berderet.
tadi dah bawak riri n milky jumpa vet.
kasi segala ubat worm, vaccine n beli makanan kucing semua.
terbang la duit rm300+.
dorang berdua appointment untuk spay next monday.
tu duit lagi tu. terbang lagi rm200 sekor.
takpaaa.. *urut-urut buah dada*
mochi n ceceh nanti2 dulu la.
tunggu next month ke.
lepas raya ke.
janji milky to spay.
kang tak pasal semua betina dalam rumah ni mengandung kang.

tadi ku tambah ephyra trial lagi restock.
so so far barang semua ada yea.
tabita baik exclusive, regular or trial.
ephyra both ada premium n trial box.
beutskin n sne pun ada.
nak roger je ahkak ok.

ok tu je.
ta-ta.
nak sambung buat kerja.


Ephyra Promo CLICK HERE
Pre-Loved clothes CLICK HERE

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...