Instagram : @peejburhan

tak produktif

tolong la hari paling tak produktif hari ni.
dah berapa hari aktif sana sini.
hari ni di habiskan ngan tidur je.
memang takda apa sangat nak buat today.
dok rumah je, but still ada la benda nak buat kerja2 rumah ni.
basuh baju, lipat baju, bla bla memacam la.
then ingat nak beli groceries sikit. banyak barang dah abis nak buat masak.
but serious malas sangat rasa.
so marilah tidur bangun tidur je.
hari ni tekanan sikit.
nak makan ubat takleh kan.
so mari tidur tenangkan jiwa.

ok selamat berbuka semua.
walapun lagi 3 jam lebih kena tunggu ni. hua hua.
ok bye nak layan mata lagi.


4 Comments:

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

kak peej.. saya dok bace post ramadhan k.peej yg lepas2.. wuu saja2 buat diri sendiri terliur! T_T

aina dhia said... [Reply to Comments]

tak sihat ke kak peeja..
banyak2 berehat ok..

nour razak said... [Reply to Comments]

Kak frankly say I love ur writing. Tiap2 mlm sblm siapkan assignment yg melambak, harus la belek2 blog akak dlu. Working hours plak klau diri yg malas ni terasa malas nk wt kje, memang wajib le bukak blog akak. Kesudahannye assignment x bgerak, kje tak bersentuh hehe. Words yg akak guna tu familiar dgn readers thats y people love reading ur writing. Eh kak, u know what? Last few days I've read 1 blog ni. Gaya penulisan n most of the words that that person used are as same as urs. I dont think this is coincidence. But to be frank urs are better compared to that blog. As u had mentioned few years ago, english dia terabur kot. Aduhai, sakit mato den..

nour razak said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...