Instagram : @peejburhan

Tabita New Packaging.

Pengasas Tabita, Ibu Desi dah keluarkan new packaging untuk Tabita.
satu langkah untuk banteras segala produk fake yang ada di pasaran sekarang.
so tabita skincare keluarkan new packaging untuk facial soap (cleanser), smooth lotion (toner) dan jugka booklet dia.

:: tabita skincare regular set ::

:: tabita skincare exclusive set ::

so ye. itulah dia.
personally rasa macam yang lama lagi lawo je. hak hak hak.
nways, suka dia la kan. kita jual je. banyak la kau punya cerita kan.

Insyallah by this weekend aku akan dapat stock untuk new packaging ni.
siapa nak beli yang normal set aku still ada stock.
andai kata tak sabar n nak dalam masa berapa hari ni la.
ada aje.

dah soon akan ada harga promotion.
so siapa nak harga promotion sila bersabar.
once ada barang akan ku umumkan promotion price tu sempena nak raya ni.
kelas kan nak raya semua pun ada promo.

so sila bersedia.
siapa nak lawo raya baik beli secepat mungkin.
sebab healing proses amik masa 3 weeks.
pakai now harus la cantik berseri je raya nanti. :)

oh lagi satu nak bagi tau.
tabita trial repacking tu pun ada.
tapi lepas ni no more promo beli 3 rm300 ye.
akan ku bagi discount kalau beli more but promo yang tu akan berakhir.
last sampai ahad ni ye.
harga sama tetap 1 set rm130 yea.
if purchase lebih aku bg la discount sikit.
i is tak mampu. dah la aku bagi free postage kan.
nak menangung postage yang harga dah naik ni. sakit weyh.

ok so yeah tu je.
tunggu entry seterusnya untuk bagi tau harga promo sempena ramadhan ni yea.
terima kasih daun keladi.
nanti baca la lagi.






3 Comments:

Jojet said... [Reply to Comments]

sila kasi harga runtuh pija!!!

farra8979 said... [Reply to Comments]

banyak sangat fake sampai takut nak pakai tabita...

Mass said... [Reply to Comments]

wahhh..bestnya...saya pun pengguna tabita..susah tol nak dpt stok skrg ni..kalu ada pun kat fb mcm seram skit takut yang tak ori kan. pasni bole la beli dgn peej je...huhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...