Instagram : @peejburhan

Shoeblitz by Sarra Ashley

[sticky post - scroll down for new entry]

Siapa penggila kasut.
akan suka entry kali ini.
sebab aku pun suka. walaupun aku bukan penggila kasut. haaa hebat tak?

Kali ni aku nak kenalkan Shoeblitz by Sarra Ashley.
Baru lagi beroperasi Shoeblitz ni. so fresh lagi ni.
so mari checkout collection yang ada.










semua lawaaaa ok.
eeee dah la macam-macam color ada kan.
buat kau rasa macam keliru sangat nak pilih yang mana satu.


:: Dania Brown RM129 ::


:: Elisha Turquoise RM139 ::

:: Kate Royal Blue RM129::

:: Paris Pink RM139 ::
:: Serena Black RM149 ::

Haaa confuse kan.
rasa macam semua nak kan?
tapi sebenarnya boleh je kalau nak tamak n beli semua sekali.
sebab harga sangat-sangat affordable.

satu lagi bestnya sebab adalah sangat comfartable.
sebab ku dah try. memang stabil la.
walaupun aku ni di kira kenderaan muatan berat kan.
so kalau boleh stabil tu adalah sangat best.

wedges ni kau nak bawak berlari pun boleh.
wah over kan. korang la lari. aku taknak. aku pakai selipar pun korang ajak lari belum tentu aku nak join. hahahaha. dasar sangat.
nak memanjat mendaki ke apa Insyallah takda masalah.
so kalau takat shopping round berapa jam ok sangat la.
ni aku sendiri tak cuba lagi la. tapi banyak testimonial kata betapa selesanya wedges ni.

kasut lawa kat luar tu memang banyak.
kita pun cepat2 la beli.
tapi pakai sekali dua kau simpan je la.
sebab? tak selesa kan. (aku lettew)
so wedges ni confirm akan jadi kasut kesayangan sebab selesa n tahan lama.

eh ada lagi.
yang ni pun ku try.
ok ni lawa meletop.
terus rasa victoria beckham sangat masa try the other day.
aku pun tak paham kenapa tetiba victoria beckham. tapi itu la yang ku rasa masa try. kah kah.


:: Serina Classic Beige RM149. Also come in black colour ::

slurppp *lap air liur*.
lawa weyh. i is nak semua. macam mana itu? *kira duit*
bagi yang prefer platform pumps sila check out ini.


:: Luna Spike RM129 ::



If korang berminat.
boleh checkout kat http://www.shoeblitz.com.my

senang je.
pilih mana korang.
add to cart. then check out cart korang tu.
then ikut je step2 dia.
bestnya shopping macam tu sebab boleh pakai paypal, credit card n bank n semua la.
semua habis situ transaction.
takda susah-susah. cepat dan mudah.

tapi ku tau ramai takut shopping kasut ni sebab takut what if salah size ke apa.
jangan risau sebab kat situ dah ajar macam mana cara nak tau size paling sesuai untuk kaki korang.


aku memang tak pernah shopping kasut online.
reason sama sebab aku takut gak.
sebab kaki aku ni aku sendiri tak sure size apa.
kejap nanti 8, kejap nanti 9. sebab jenis kaki kontot tapi lebar. haha.
so memang kena ikut type kasut.
so masa try hari tu, aku tau la size aku apa.
so masa balik rumah aku saje try kaedah yang shoeblitz bagi ni. CLICK HERE
memang betul ok.
memula ukur kaki pakai pembaris macam pic atas ni.
then pilih la antara 3 tu. kaki jenis narrow, normal or wide.
dapat la tau kau sebenarnya size apa. gituh.
n if silap jugak size. dont worry dorang ada 3 days return policy.
jangan la kau dah sedap pakai seharian tetiba nak return. then takleh la.
make sure tak pakai lagi la. n ada few syarat.


:: testing testing ::

n if korang prefer pergi test sendiri baru beli.
ada jugak tempat untuk di tuju.
bukan boleh beli online je.
korang jugak boleh pergi terus ke 2 tempat ni untuk dapatkan Shoeblitz.




Showroom Address:
SHOEBLITZ
F-5-8 Block F, Neo Damansara
Jalan PJU 8/1 Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya, Selangor.
Tel : 03-77264787
HP : 019-3079903 / 019-2960046
(Weekdays. By Appointment Only)

ini ialah office/showroom/warehouse, so if nak pergi sini kena call dulu.
set appointment baru boleh pergi. n boleh pergi weekdays sahaja.
tak susah pun nak cari tempat dia. ikut pencala link senang je.
elor keluar susur damansara perdana, kiri tu dah Neo Damansara.

tapi if la weekdays susah nak pergi kan sebab maybe ada yang bekerja ke apa.
korang jugak boleh checkout Shoeblitz kat

Dazzlyne Dazzle
jalan telawi, bangsar.
11-8pm everyday.

pun tak susah nak carik if biasa kat sana.
butik dia sederet ngan mc donalds n blook.
tapi dia tingkat atas tu yea, exactly atas derrick&team.





untuk setiap pembelian lebih daripada RM200 akan dapat free bag bawah ni.
comel.
boleh jadikan shopping bag or simpan Shoeblitz! :D



Good news.
tomorrow Shoeblitz ada sale untuk Serina Black.
untuk pembelian online sahaja.
bukan kat butik yea, tapi online at http://www.shoeblitz.com.my

Date : 4th July 2013
Time : 10am - 9pm
Discount : From RM149 >>>> RM119

yang mana satu Serina Black?
yang ini...


so head over to http://www.shoeblitz.com.my
n dapatkan discount untuk Serina Black tomorrow.
jangan lupa.

Follow SHOEBLITZ 

Facebook : www.facebook.com/shoeblitz
Instagram : shoeblitz


2 Comments:

nqr said... [Reply to Comments]

aku agree kaler beige tu sangat victoria beckham

farra8979 said... [Reply to Comments]

cam best tapi takut lenguh sebab me is also muatan berat. cane tu? hihihi...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...