Instagram : @peejburhan

segment baru.

ok lately ni aku banyak dapat email daripada readers ku.
mostly silent reader la.
bertanya itu ini.
or meluahkan perasaan ke.
tak kisah la berkias ke apa. aku pun tak tau hujung pangkal.
tapi dorang rasa dengan email tu, kira apa terbuku tu terluah la.
sebab simpan pun memang boleh bagi sakit jiwa kan.
ada ok luahan perasaan sana sini. huhuhu. terkebil2 je membaca.

ada jugak yang lepas email tu tanya pendapat aku.
aaaaa. aku mana reti. if aku ada alami tau la aku nak reply apa.
ada yang aku tak pernah alami, macam mana aku nak memandai jawab macam kan aku ni hebat benar.
umur pun baru berapa.
ewah ayat tu macam muda belia kan. padahallll.

dengan kesibukan aku sekarang.
aku reply mana larat je.
which is 2/10 kot. tsk.
so rasa tak best. tapi macam tak tau nak reply apa n takda masa. macam mana itu.

oleh yang demikian, aku nak buat segment baru kat blog ni.
'segment minggu ini'. so if ada lagi yang email masuk, or korang nak hantar ke apa hantar la.
akan ku share every monday Insyallah.
if aku ada jawapan kepada benda tu aku reply bawah dia.
if takda. kita tengok if ada antara reader aku maybe ada pengalaman or pendapat ke kan.

tapi kalau boleh email tu jangan la direct sangat.
macam terang2 kau sebut nama sana sini.
kias-kias la mana boleh. janji kita semua paham jalan cerita kan.
aku akan tapis dulu la. mana melampaui batas kita tak publish.
bukan apa, zaman i muda suka la benda2 cheap thrill macam tu, now dah tua tak kuasa.
semangat pun lemah je, tak membara macam zaman muda.

okies tu je.
siapa rasa nak buat sessi luahan perasaan ke apa boleh la email ke.

nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
segment minggu ini : ..............

thank u.

eh ngantuk lak tetiba.
lately ni tak cukup tidur betul la aku.
ni tengah buat trial tabita ni.
tidur sat la later bangun buat kerja can?


3 Comments:

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

Sokong.. Dah lama nk luahkan kat peej tp segan.. Kang kena marah lak yer la ko kan penat bagai tetibe aku luah masaklah.. Padahal junpe pon x penah... Hahahaha... Pernah jer terlintas nk emel kat ko pastu minta ko publish then ask pendapat pembaca.. Now da ada greenlight.. Tq peej.. Lebiu

sitihadiana said... [Reply to Comments]

Amboi ala2 RTM drama minggu ini zaman 80-an dulu la pulak kann..hahaha. Good idea, Peej. Akan kutunggu saban minggu...(yehh kata drama kan harusla ayat pun rhymes gituu)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

bagus cadangan ko ni! nnti ada la pendapat drp readers sekali. biasa kt fb contohnya diorg suka came up dgn mcm2 isu.. la ni isu bdk sekolah mkn dlm bilik persalinan la, harga ayam naik, bonus 500.. tang yg best tu bc komen2, mcm2 pendapat bg. yg mengcondemn xkurang hebat jgk lolx. sharing is caring, so why not :)

selamat berbuka, peej!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...