Instagram : @peejburhan

Putih sekelip mata dengan Peel Off Rubber Mask

ok Murah Saje kembali lagi.
kali ni memperkenalkan produk baru iaitu Peel Off Rubber Mask.
produk yang menggunakan France Formula.
so dapatkan kulit cantik berseri ngan Peel Off Rubber Mask ni.





  • 3 perisa - orange, rose and tea tree.
  • Mask mengandungi Vitamin C, Orange extract (perisa orange), Rose extract (perisa rose) and Tea Tree (perisa tea tree) dan jugak collagen.
  • berat 1000g
  • tahan untuk 2 bulan
  • sesuai untuk perempuan dah juga lelaki.

so sebelum nak beli Peel Off Rubber Mask ni, sila kenal pasti kulit korang.
or masalah yang korang hadapi ngan kulit masing-masing.
sebab setiap perisa ni ada kesesuaian dia untuk jenis kulit tertentu.



Perisa Rose

sesuai untuk kulit: -

  • normal skin
  • dry skin
  • dehyrated
  • pigmented
  • dull 
  • fatique


Perisa Orange

sesuai untuk kulit:-

  • normal skin
  • combination
  • oily
  • acne prone
  • dull
  • fatigue


Perisa Tea Tree

sesuai untuk kulit:-


  • jerawat yang teruk
  • combination
  • oily
  • seborrheic
  • blemished


so ni dah tau tak perisa apa yang sesuai ngan kulit korang?
ok now adalah cara memakainya.
mudah je.
tak susah pun.



Cara Pemakaian:-

  1. Sediakan bekas.
  2. Masukkan 3 scoop Peel Off Rubber Mask ke dalam bekas.
  3. Tambahkan sedikit air
  4. Kacau sehingga sebati
  5. Pakaikan di muka, leher atau mana-mana bahagian yang ingin di cerahkah.
  6. Pakai selama 15-20 minit
  7. Bilas dengan air
Produk ni sesuai di pakai pada waktu pagi/malam sebelum tidur.
Kesan dapat di lihat serta merta.
Digalakkan untuk guna Peel Off Rubber Mask ni seminggu 3 kali untuk kesan yang maksimum.



testimoni gambar sebelum n selepas guna Peel Of Rubber Mask perisa rose.
Kulit menjadi serta merta putih, cerah dan berseri.




Keistimewaan dan kelebihan Peel Off Rubber Mask:-

  • kulit putih, berseri sekelip mata
  • membantu mencerahkan leher. sesuai di pakai di bahagian2 yang gelap
  • melembutkan dan membersihkan kulit wajah
  • menegangkan dan menganjalkan kulit wajah
  • mencerahkan tone kulit anda
  • menghilangkan pores dan jeragat
  • membantu menghilangkan parut2 jerawat.
  • membantu mengecutkan, menghilangkan jerawat-jerawat yang teruk dengan penggunaan Peel Off Rubber Mask perisa Tea Tree
  • sesuai untuk semua peringkat umur.


Harga?

RM140 untuk satu.

postage:-

RM15 (semenanjung)
RM20 (Sabah/Sarawak)


Promosi:-

untuk setiap pembelian 1 Peel Off Rubber Mask ni, akan dapat FREE Honey Collagen Eye Mask.

so if beminat boleh isi borang HERE.
or email : murahsaje@yahoo.com
or whatsapp/sms: 017-5888578 

kalau berminat nak jadi stokis pun boleh contact number yang tertera kat atas ni ye.

ok pergi checkout.
jom cantik untuk raya ni ramai-ramai.




0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...