Instagram : @peejburhan

Promo Tabita Skincare

ok ni harga promotion sempena ramadhan n new packaging ni.
sampai bila promo akan diberitahu kelak.



so siapa rasa-rasa stock tinggal sikit n akan habis soon.
time ni la elok nak stock up.
jangan tunggu berapa minggu lagi.
kang elok nak order harga biasa balik nangis la kan.

stock limited untuk new packaging ni.
sebab batch by batch dapat.
so siapa yang nak beli loose kat aku toner n cleanser tu aku masih post yang packaging lama tau.
sedih pulak bunyi lama kan.
tak lama pun. tu stock less than 2 weeks.
new packaging pulak baru sangat ni hah.
so jangan ingat aku bagi stock berkurun.
tak eyh. setiap minggu kita orang restock barang.

so tu lah harga promo.
postage free.

ramai betul tanya.
sebab menunggu aku tak update kan.
busy hoih ke sana sini.
ni baru sempat.
tapi siapa tak sabar di carinya kat whatsapp apa semua.
so lepas la dorang grab secepat mungkin.


trial set.
lawa kan new sticker tu. kitew sukewww hew hew hew.
siapa nak trial ada ready stock.
rm130. 

ok tu je penguguman hari ini.

tabita exclusive - RM300
tabita regular - RM270
tabita trial - RM130

free postage.

email tabita.nhb@gmail.com

whatsapp/sms 012-2758575





0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...