Instagram : @peejburhan

Promo Hari Raya Ephyra masih ada.

[sticky post - scroll down for new entry]

dah lama tak update pasal ephyra. so since ni ada testimonial ephyra
so check out testimonial daripada pengguna ephyra ni.



Amazing kan.
So apa tunggu lagi.
try sendiri n rasa n saksikan sendiri perubahan ke arah lebih baik.
Insyallah if rajin n disiplin sendiri akan kagum ngan result ephyra.


Murah je. sekotak (30 sachet) RM197 je.
if korang beli more than 1 akan ku beri lebih discount.
lagi banyak beli lagi banyak discount.
dan jangan lepaskan promosi hari raya daripada ephyra.


beli 1 kotak free 1 shaker dan 1 recycle bag.
beli 2 kotak dapat 2 recycle bag, 2 shaker dan 1 bag organizer.
cepat-cepat while stock last.

kalau ada yang baru nak try-try.
aku jual jugak trial box ephyra (10sachet) RM68 sahaja.
semua free postage.

oh lagi satu, kalau lalu NKVE highway, jangan lupa check out billboard ephyra.
right after tol jalan duta.


so interested boleh la email nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
whatsapp/ sms 012-2758575



1 Comments:

Rose Azadir said... [Reply to Comments]

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...