Instagram : @peejburhan

pengguna tabita

ramai dok tanya soalan tabita.
letih menjawab.
so buat entry yea.

yes promo hari raya n sempena new packaging tu still ada.
sampai bila promo? tu akan bagi tau.
so beli aje.

exclusive set - rm300
regular set - rm270
trial - rm130

ada jugak tanya tabita ada keluarkan travel/ trial set ke?
no tabita sendiri takda pernah keluarkan set2 tu.
esp yang bag color2 tu. takda.
tabita ada exclusive n regular set sahaja.
so bila dia boleh provide yang tak ori, harus set lain dia boleh diragui kan.

so salah satu cara nak banteras isu fake ni sebab tu tabita keluarkan new packaging.
untuk cleanser, toner n booklet dia.

baru-baru ni aku ada nampak orang jual tabita claim yang new packaging keluar september.
if kat pasaran ada yang dah jual new packaging tu tak tau la mana asal usul.
helloooo, akaiii ada sebelum buat statement.
mana-mana tempat kau pergi pun, apa barang sekali pun original keluar dulu.
later nanti baru segala pembuat barangan fake ni tiru.

kenapa dorang september baru ada stock new packaging?
sebab now baru semua gigih nak tiru latest design tabita la.
so jangan putar alam or buta hati sangat.
korang pun membeli selidik dulu.
kalau seller korang tak dapat sediakan provide yang new packaging sebelum raya ni.
maknanya sumber dia amik daripada mana boleh di ragui.
sebab yang amik ori under ibu desi dah start jual new packaging 1-2 minggu dah.

so yeah.
harap semua clear.
nak beli roger teman ok.

:: abaikan typo blogpsot tu. psot tu adik beradik sipotsdot ok. hua hua ::



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...