Instagram : @peejburhan

last call untuk order cookies hari raya.

[scroll down for new entry]

bagi yang nak order cookies raya. sila cepat.
sebab aku akan tutup order sabtu ye.
last sampai 12pm aku bagi.
cookies boleh start amik 28th onwards ye.
preferably yang boleh pick kat rumah aku.
ni kuih-kuihnya.
rm18 sahaja. murah kan.
serious sedap sampai mata ke atas.
once rasa terus kau nak amik 2-3 balang terus.
aku ni sangat cerewet bab makan.
sedap kat tekak aku sampai sanggup willing jual, memang sedap la ok.
percayalahhhhh.

3-3 ni sedap.
chocolate chips terbaik.
suji brunei manis tapi sedap gakk.
almond square crunchy n lemak. paling feel kau buat air panas cicah. fuuhhh.
angaran 300-350 grams macam tu.
suji brunei tu 30 pcs.

lagi satu aku tambah.
ok yang ni aku bukak order sampai saat2 akhir raya ok.
janji kau bagi notice 2-3 days before nak amik.
apa lagi kalau bukan tart nenas kegemaran kami.


rasanya dah bertahun-tahun kot makan tart nenas ni.
memang terbaik tak jumpa lagi lain yang sesedap ni.
melt in your mouth katanyer.
sekali ngap je. inti nenas pun terbaik penuh dalam tu.
sekali harap takda makan seketul dua je. silap 6-7 boleh layan makan sekali hadap tu.

mama tiap tahun memang akan beli berbalang2 tart ni.
pergi beraya rumah orang akan bagi as buah tangan.
or if tetamu rapat datang beraya akan bagi bawak balik as bekalan.
pastu sesiapa dah makan ni, mesti next year teringat pastu contact n kata nak order.
memang sedap hoih.
belum apa-apa aku dah beli 2 balang from mama.

sebalang rm28. ada 50pcs.
berbaloi-baloi.
tahun depan confirm carik aku lagi nak repeat order katanyer.

so berminat sila whatsapp/sms aku kat 012-2758575

or boleh email nurhafiza.burhanuddin@gmail.com

ingat cookies 3 atas tu tarikh tutup order esok ye.
so place ur order.
n boleh pick up 28th onwards.



4 Comments:

WaniGhani said... [Reply to Comments]

adoii tart tu menggoda...kalau bukan raya ada jual tak?

Zue-rouge said... [Reply to Comments]

Peej, i dh whatsapp kt phone, phone u dh ok ke? ke nk kena email ni..
Zura

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

Wah.. Nak je tapi kat labuan ni.. Nak amik pun tak kene masa.. Huhuhu me ke kl 26-29.. Huhuhu

syafiqakarim said... [Reply to Comments]

nyumnyum.
nampak enak-enak. aherrr

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...