Instagram : @peejburhan

kenapa terkejut ke?

nyampah sangat.
hari ni kan aku KENA bangun awal uruskan hal kucing.
so memang awal la bangun. 8ish dah bangun n mandi siap semua.
9ish dah keluar rumah hantar kucing.
oh aku sangat rindu mereka. sobs.
takpa tahan.

elok nak keluar rumah tina hari ni off. so ajak jumpa n breakfast sama.
ok je. so settle hal kucing berjumpa la breakfast n sembang sana sini.
then gerak balik
ni baju semua dah berjemur n all.
harap panas sampai petang la n baju kering.
bukan apa. ni sedap bergolek2.
kang nak hujan jenuh nak angkat jemuran la apa.

oh since bangun awal.
walaupun tidur after subuh. tidur berapa jam je pun.
ada la rasa letih n ngantuk tu.
tapi kau macam takleh tidur. get it?
sebab since merajinkan diri minum ephyra memang tenaga berlebihan.
so aku macam tak tidur siang dah. so ada la rasa letih tapi kau takda sampai tahan nak layan tidur.
so ni dok la sangap tak tau nak buat apa ni.

rasa la nak pack barang. senang esok post je kan.
tapi kerajinan takda sampai tahap tu lagi. buat masa ni la. kah kah.
so mari bergolek atas katil sambil online.

paling tak tahan ramai nak terkejut2 sebab aku bangun pagi hari ni.
ye la selalu kalau tak tengahari jangan mimpi la aku nak mengreply segala whatsapp ke apa kan.
ni awal dah ada. haha.
hoi aku takda la teruk sangat sampai takleh bangun pagi.
kalau terpaksa sangat aku memang boleh je berfungsi di pagi hari.
cuma kalau boleh memang aku elakkan la nak layan appointment pepagi ni.
kosser haih.

tapi serious bangun pagi ni best la kalau kau banyak benda nak buat.
rasa banyaknyaaaaa masa kau.
tapi if kau macam takda apa sangat nak buat.
kau akan rasa, oitt apesal lambat sangat masa berjalan ni.

eh ok la. nak memikirkan apa boleh buat untuk memenuhkan masa.
ok fine la lets isi borang poslaju n pack barang sesiap ke.
atleast by malam boleh concentrate buat trial tabita je.



gambar takda kena mengena ngan entry.
saja nak menyerikan entry. wah seri ke masalahnya?
sambil tu feeling, "comel tak kak tonnnn?"
pic few weeks back kot. jumpa alang2 tepek je.
ni pic bagi kat laki suruh teka sama ada ni muka wangi ke muka patom (masam)?
dia teka betul pulak tu. hebat.
ni takda filter so maafkan la mata yang ibarat ditumbuk bertubi2 hingga lobam mata kau.



2 Comments:

cik chinta said... [Reply to Comments]

Btolla.bgun awl mmg byk kje leh wat.tp ske lg bgun lewat.kahhhh

love for life said... [Reply to Comments]

peej.aku nak tanya skit nih. kawan aku, night n daily cream dia (tabita) permukaan cream tu dah tukar jadi warna hitam.adakah itu tiruan? (bukan beli dari ko)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...