Instagram : @peejburhan

kecoh la weyh

kan entry siang tadi.
serious tak menang tangan weyh.
ngan sana sini email ke apa semua masuk.
of coz membusy pack barang aku akan abaikan segala tu.
kalau tak nanti concentration aku hilang.

halfway pack barang laki ku call.
terus aku menangis mengadu aku penat sangat.
sakit pinggang la apa la.
yang dia kata la balik nanti dia urutkan la apa.
pastu suruh aku pergi cuti sorang2.
kejam gila suruh aku gi sorang kan.
sebabnya mamat tu kan gila kerja.
ni pun dia gi kerja ni. tsk.
loser benar cuti sorang. gila apa.
memang takkan cuti pun la masa terdekat ni.
nak puasa n raya dah pun haih.


siap packing tadi baru senang hati sikit.
malam2 kang aku email/whatsapp/sms tracking number korang yea.
then ke toilet.
boleh tak rupanya its the time of the months.
patut la emosi tak stabil.
kurang sikit la rasa saikosis menangis sebab penat. hahahha.
patut la berapa hari ni mood macam gila n sakit pinggang macam tak masuk akal.
ghupenyeeeee. bengong ah.
tapi bila kau dah tau punca. baru la everything rasa make sense sikit.

tadi petang cepat2 pergi post.
nak cucuk duit dulu sebab cash tak cukup.
hari ni parcel banyak.
pergi singgah petronas adakah kata kad aku tak valid. agak2. sepak kang.
cucuk kat maybank nasib ok je.
dah la jalan taman melawati tu pusing2. banyak 1 way.
tapi sebab i is penat n stress. selamba tadi aku masuk je jalan 1 way buat muka tebal. kah kah. ada aku kisah?
janji sampai ke destinasi cepat dan mudah.

ingat nak biarkan Mr.B je uruskan post barang.
boleh pastu lupa nak bagi dia consigment note biru tu.
nak taknak kena la i turun. cissss.
balik ku telan panadol n ingat nak tidur la.
menghilangkan rasa sakit ini.
tapi takleh pun. sebab petang tadi dua customer COD kat rumah.
then lepas settle nak maghrib pulak. takkan nak tidur.
so berjaga je la pun nya.

ni nak buat kerja sikit.
raya menjelang tiba ni banyak orang nak iklan.
Alhamdulillah.
tapi tu la masalah. sambil buat ad sambil ku tak keruan.
sebabnya tetiba terasa macam eh macam best. macam nakkkkkkkk je.
tapi ku telah berjanji dengan diri taknak shopping.
nak menyimpan lebih dpd shopping lebih. fuhhhhhh.
semoga aku terus tabah menghadapi dugaan. kah kah.
tapi serious aku kurang yakin ngan diri sendiri.
dapat ku rasakan sooner or later aku terbeli jugak ni. hmphhh.
hampeh betul.

ok bye.
nak siapkan kerja yek.


1 Comments:

WaniGhani said... [Reply to Comments]

adoi...semalam ku juga begitu...buat keje2 umah..dgn kesaratan perut ni..sambil gosok baju tu rasa nk nangis..tp nasib empangan berjaya bertahan...hohoho..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...