Instagram : @peejburhan

Fabulous Raya With Kree

[sticky post - scroll down for new entry]




Ramai yang bertanya kat aku kenapa tengok entry Kree aku, banyak collection.
tapi bila bukak website Kree takda pun baju-baju tu.
like i mentioned before, Kree keluarkan baju peringkat by peringkat.
so korang kena rajin check website dia.
takpa masih belum terlambat.
nowadays open house bersusun. 
tak tau nak pakai baju apa dah?
can always berfabulous raya dengan Kree.





rasa lawak gila bukak website Kree nampak terpampang pic atas ni elok dok slide sana sini.
hahahha. kayu kan. kayu kan.
tak menahan siap peej burhan blogger katanyer.
padahal blogger sendu je pun.

so yeah baju yang aku pakai atas tu dah keluar yea.
baru lagi masuk semalam if im not mistaken.


 :: Leeya Modern Kurung Coral Peach - RM259.90. Also come in Blue. up to XXXXL Size. boleh check size chart kat situ. ::


yang ni belum keluar lagi rasanya.
so stay tune.
so sila la check out update from Kree


- website : www.kree.my
- facebook : www.facebook.com/kreeofficial
- twitter : @kree_my
- instagram : @kree_my
- blog : KreeFashionFix
- email : care@kree.my




Jangan lupa jugak ada promosi sempena raya.


untuk pembelian RM300 ke atas akan dapat complimentary box Ainul A Cookies.
valid daripada 11 July sampai 10 August 2013.

dan special untuk reader blog ku yang tersayang.
if shopping ngan Kree korang akan dapat 10% discount.
wah siapa tak suka discount kan.

cara senang je.

  • coupon code : peejkree
  • insert coupon code upon check out
  • valid from 13th July 2013 to 10th August 2013
  • coupon code is case sensitive - this code is all small letters
so masa lepas kau nak beli la apa kau nak tu.
masa nak check out tu jangan lupa masukkan coupon code tu, peejkree
semua huruf kecik ye. jangan nak memandai nak tulis kecik besar ke apa.
kang tak dapat discount sentaps.

so happy shopping everyone.
sentiasa checkout update Kree untuk dapatkan baju idaman.
sebab stock is limited. Kree tak produce banyak untuk setiap design, so sangat exclusive.





3 Comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah, peej jadi model la... comei2...

Fazila Shuhaimi said... [Reply to Comments]

peej.. u pakai saiz aper? so senang i nak measure my size.. lebih kurang u jer..

Fazila Shuhaimi said... [Reply to Comments]

peej u pakai saiz aper yer? sebab senang i nak measure my size.. hehe..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...