Instagram : @peejburhan

cookies is ready peeps.

update on cookies.
ok stock dah sampai.
ye berkotak2 kat rumah ku ni.
ni pun tart lagi sekotak n almond square lagi 50 balang belum sampai.
Insyallah by today malam settle kot semua dapat.


:: abaikan kat sudut tu tetiba ada vacuum la segala batang vacuum battery. Mr.B punya kerja. berapa kali aku simpan properly pun dia tetap nak letak situ. dia memang rajin membersih rumah. tapi tang susun atur dia macam ni. sakit mata aku tengok. nasib tak kronik sakit mata aku. kalau tak boleh dapat 5 days MC *mulut muncung2 peace tepi mata* ::

so regarding pick up.
boleh pick up from today until 5th august sahaja.
bagi chance la lagi dua hari aku nak shopping ke, nak mengemas rumah ke apa bagai ye.
so by then semua dah clear.

siapa yang nak amik kat rumah parents aku kat setiawangsa sila bagi 1-2 days notice before tarikh nak amik tu.
sebab stock semua kat aku. so bagi la sedikit masa aku nak hantar ke sana.
mmg la tak jauh rumah.
tapi nak raya ni memang busy ngan kerja2 pos barang dan sebagainya.
BUT aku prefer korang amik kat rumah aku.
sebab kalau boleh aku taknak susahkan parents aku.
unless korang memang duduk dekat sesangat area sana then ok la.
tapi if boleh ke rumah aku, better amik daripada aku ye.

yang nak amik kat rumah aku pun.
bagi tau sehari awal yea.
sebab senang aku nak budget masa korang datang kul berapa n all.
sebab ye la ada time aku takda rumah contoh mengepos or restock barang, or berbuka luar ke.

vokeyh.
oh lagi satu. untuk segala barang2 lain yang aku jual.
aku akan post last hari jumaat yea, 2 august.
bagi chance makcik berehat n amik feel raya.
pastu tutup kedai.
nanti settle raya kita open to business balik.

ok tu je. buhbye.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...