Instagram : @peejburhan

CILLIA

[scroll down for latest entry]

kali nak perkenalkan blog shop segalanyacantik.
ada memacam produk blog segalanya cantik jual.
tapi kali ni cerita pasal Cillia.



Cillia ni produk makanan yang di keluarkan oleh anak syarikat Raffellina dengan harga yang mampu milik.
Cillia ni sesuai kalau korang nak slim melim di hari raya ni, sambil menjaga kesihatan.
rasakan 9 kehebatan produk Cillia ni






kandungan:-
bijirin lobak merah, kolagen, madu, susu skim, purasweet, vanilla, fibersoy.

cara pengambilan: -

1. di minum 1-2 kali sehari
2. di bancuh dengan air suam 1000ml - 3 scoop
3. minum 8 gelas air sehari untuk kesan maksimum
4. untuk lebih berkesan elakkan ambil kafein, if nak jugak jarakkan masa 3-4 jam dengan pengambilan Cillia.

rasa:-
rasa macam carrot susu macam tu. which is sedap la kan. aku suka carrot susu. :)


ok mari tengok apa kata pengasa Fellina beauty.





bila minum Cillia ni kita akan rasa kenyang.
so dengan itu takda la kita asyik lapar je, lepas tu makan je apa ada.
dia berasaskan fiber, so kita akan sentiasa rasa kenyang if amik Cillia ni.
paling best harga adalah mampu milik.
memang ada bermacam produk macam ni di pasaran tapi agak mahal.
so Cillia adalah pilihan yang menarik dengan harga yang rendah.

nak tau lebih pasal Cillia boleh tengok link ni CLICK HERE

Harga :-

RM92 (Semenanjung Malaysia)
RM97 (Sabah Sarawak)

Free Postage sehingga 30/7/13
Free Gift.

if berminat boleh contact;-

SMS/ Whatsapp - 013-3310016 (Zara)

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...