Instagram : @peejburhan

Anggun Raya dengan KREE

hari tu kan aku photoshoot ngan Kree kan.
takpa tu nanti ku cerita.
buat masa ni nak share ngan korang collection raya daripada Kree
so label fashion online Kree ngan sentuhan pereka fesyen muda Afiq Mohammad, lancarkan koleksi Kree Premier.
sesuai untuk raya ni, banyak ni open house nak pergi.
tak open house pun nowadays banyak majlis macam bertunang ke, orang kawin ke. so nak pergi harus nak glams kan.

espesially now kalau korang perasan.
if kau mengharapkan nak baju raya. berapa bulan sebelum dah nak kena tempah.
tak feel la kan. awal sangat.
so macam sekarang ni dah berapa hari puasa, jangan mimpi la tailor mana-mana nak amik kain ela kau bawak nak tempah baju bagai. tak sempat dah pun.
aku ada 5 helai weyh kain tak buat baju. nak tempah memang takda siapa nak layan.
memula sedih gak la sebab dapat rasakan ada yang aku repeat pakai baju lama je beraya.
tapi bila tau Kree lancarkan Kree Premier untuk raya ni harus la suka kan.
so siapa yang belum ada baju raya n clueless tak tau mana nak dapat baju simple, tapi tetap nak meletop n harga berpatutan boleh check out collection Kree Premier ni.

ok taknak cerita banyak. mari check out some of koleksi Kree Premier


:: Carmen Goldie Dress (left), Carmen Moroccan Dress (right) - RM189.90 ::





:: Lily Turquoise Dress (left), Lily Black Dress (right) - RM189.90 ::


:: Nayna Modern Kurung (left), Anna Kurung Pahang (right) - RM239.90 ::








:: Kimberly Pearl Dress (left) - RM149.90, Kimberly Dress (right) - RM139.90 ::

Lawa kannnn.
macam-macam ada, ada kurung pahang, kurung moden, jubah, peplum dress.
simple tapi menarik.
my fav pick daripada pics atas ni adalah Carmen Goldie Dress, Lily Turquoise Dress, Nayna Modern Kurung n Anna Kurung Pahang n banyak lagi la. tapi aku tak sure pulak nama dorang ni. 
mihmihmih.

setiap design n size ni Kree tak buat massive production.
so sangat exclusive.
so possibilities untuk kau tengah seronok beraya ke, pergi open house ke terjumpa orang pakai baju sama ngan kau adalah sangat tipis.
so belilah dengan yakin.
nanti orang tanya, 

"eh lawanya baju. tempah mana?"
"oh its Kree." *kembangkembanghidung*
"Kree? apa tu?"
"Tu la. orang fabulous je yang tau Kree tu apa" *flips hair/flips shawl*

sambil flips tu libas sekali orang tu. sibuk nak tiru baju kitew lettew.
hahaha matiklah kedekut kan taknak bagi tau.

Dan terpaling buat aku happy adalah kerana Kree tidak melupakan orang-orang plus size ni.
yeeeee. aku tau bukan aku je gembira, haaaa reader aku yang plus size pun mesti tetiba je gendang gendut tali kecapi kan.
jangan nak nyorok2. i know what u did last raya.
sedih di hati tak dapat nak Anggun Raya. 
tahun ini tidak lagi. kita pun boleh pose goddess ngan baju raya from Kree.
sebab untuk raya ni, Kree tambah size sampai XXXL untuk certain collection. *menari kepak kepak*




comel tak kak jahhh?? *gaya kak ton. hahah nak jugek*
haaa nampak muka kembang hidung berlebihan tu.
pic kanan tu dah start berlatih nak flips hair tu. jangan memain.
walaupun pose aku kayu sebenarnya. hah sudah. jangan nak perati lebih-lebih.

tu nanti aku cerita.
bawak bertenang. akan ku share ngan lebih lanjut nanti pasal plus size ni.
Insyallah by end of this week size plus size akan mula available kat website Kree.
sila bersedia. sebab like i said, limited je. so siapa cepat dia la Anggun di hari raya ye.

tapi untuk readers ku yang kecik molek tak sesize ngan aku *jeling maut*, korang dah boleh start shopping kat Kree.
untuk collection raya jangan lupa terus tekan kat tab Kree Premier tu tau.

Promosi sempena raya.


untuk pembelian RM300 ke atas akan dapat complimentary box Ainul A Cookies.
valid daripada 11 July sampai 10 August 2013.

dan special untuk reader blog ku yang tersayang.
if shopping ngan Kree korang akan dapat 10% discount.
wah siapa tak suka discount kan.

cara senang je.

  • coupon code : peejkree
  • insert coupon code upon check out
  • valid from 13th July 2013 to 10th August 2013
  • coupon code is case sensitive - this code is all small letters
haaaa paham?
so masa lepas kau nak beli la apa kau nak tu.
masa nak check out tu jangan lupa masukkan coupon code tu, peejkree
semua huruf kecik ye. jangan nak memandai nak tulis kecik besar ke apa.
kang tak dapat discount sentaps.


haih bercerita panjang tapi tak bagi tau mana nak tuju lagi ni.
haaa boleh check out link kat bawah ni.

- website : www.kree.my


- twitter : @kree_my

- instagram : @kree_my

- blog : KreeFashionFix

- email : care@kree.my


selain shopping baju kat Kree Premier.
Kree pun ada jugak jual baju kasual dan harian.
accessories pun banyak lawa-lawa uolls.
n harga sangat la murah rasa nak jadi pentamak.
so pakej la. beli terus baju raya untuk seminggu straight ok. 
wahhhh over.

ok nanti ku cerita lagi ye.
buhbye peaches.



2 Comments:

Filla said... [Reply to Comments]

eh design yang atas sekali tu mcm aku penah nampak? kat mana yek???

viruspadu said... [Reply to Comments]

pija,
cantiknyaaaaa baju yang kree4 tu
akak bukak link tu takde pun baju tu . dah habis kot ek. nk beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...