Instagram : @peejburhan

testimonial ephyra

ok ni testimonial yang customer ephyra share ngan aku few days back.
so share sini la yea.





amazing macam mana sesetengah produk serasi ngan kita.
lain orang lain effect dia.
so untuk adik ni, dia nampak kesan dia. clear lagi.
so happy for her.

so sesiapa nak try ephyra.
boleh la contact ku kalau nak beli yea.
if nak try-try dulu boleh purchase beli trial pack dia.
trial pack dia rm68 je. ada 10 sachet.
then nanti rasa best boleh beli yang normal box tu kan.

try la tak rugi.
nanti sendiri happy bila ada yang tegur apesal macam lain je ni.
apakah rahsia. haha poyo sangat kan.
entah macam kita sendiri minum kadang kita tak perasan.
tapi orang lain yang perasan perubahan kita ok.

ok itu je.
buhbye.



1 Comments:

Madam Casper said... [Reply to Comments]

Peej acaner nak beli trial pack tu?? ni 1st time nak beli nih

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...