Instagram : @peejburhan

sissy night out.

jonet hari tu masa lepak sini memang dia dah atur nak makan apa or mana semua.
ok layankan je.
ye la dia duduk jauh tu mana ada sekala makanan ni semua.
so mari layan.

dia nak pancake kat phop.
malam tu pergi la kami ke the curve.
tapi sampai sana tetiba tersinggah sana sini shopping.
pastu naik la nak makan.
whatt? dah kemas semua close bagai.
eh baru kul berapa.
malas bebudak ni nak meniaga.
sekali tengok jam rupanya dah kul 9.45pm.
hua hua hua. patut la pun.
terus blur tak tau nak gi mana abis semua nak tutup dah.
last2 dorang ajak makan subway je.
dorang la makan. aku taknak.
sebab petang tu aku dah makan mc d.
still kenyang n macam tak kuasa je nak makan makanan berunsur roti lagi.


so aku beli corn in cup je kat kedai opposite ni. sodap je. :)
then tetiba dorang kata jom karaoke la.
takkan nak balik kan.
ok jom.






tapi macam tak puas. eh karaoke situ sampai kul 2 je eyh?
selalu aku pergi sampai kul 4.
not that nak nyanyi sampai kul 4 la.
tapi hari tu dah susun lagi. sekali dalam 1.50am macam tu dia keluar ayat room is close.
kong jaq betei.
oh tak suka la system baru kat red box ni.
yang pakai touch screen segala bagai ni.
letih tau nak pilih lagu ke apa semua kena bergerak ke hulu ke hilir.
pakai remote kan senang.

kan kan kan.
ke aku yang pemalas n berat bontot nih?


1 Comments:

Shahrizat said... [Reply to Comments]

tu dia peminat tegar awie beraksi...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...