Instagram : @peejburhan

siang hari pun seram.

today ramai pulak hantar kisah expose mistik kat aku.
aku memang sangat sungguh ni.
tak tau nak buat apa.
so mari baca email mereka.
selalu aku tak baca. terus masukkan kat folder je.
nanti nak publish ke apa baru aku akan baca.
edit ejaan ke apa semua. sekali gus la buat.
tapi tadi baca.

ada cerita yang simple.
ada yang very detail.
ohoiii. tapi tetap seram.
padahal ni siang ni. tetap meremang2 bulu roma aku ni hah.
nasib siang n terang benderang ni.
so berani la.
kalau la baca malam n aku sorang.
memang ada kemungkinan aku amik kunci kereta terus tidur rumah mama.
suami pandai2 la. siapa suruh lepak n biarkan diriku kesepian sendirian n ketakutan kan.

tak sabar lak nak share nanti2.
tapi waiting list lama lagi ni.
so stay tune la yea.

usually ramadhan aku tak share cerita expose mistik.
amacam? tahun ni nak share ke tunggu nanti raya baru share?


7 Comments:

Capt Lalok said... [Reply to Comments]

oloh..share je la..xpe bulan romadhon setan kena ikat..kita yg jd setan nyerr napsu tgi kalah depa..hehehe

Siti Nornadiah said... [Reply to Comments]

share share tak nak tgu lepas pose hahah!

Jojet said... [Reply to Comments]

shareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Truly_me said... [Reply to Comments]

Assalammualaikum peej.
saya follower baru, dah addict baca expose mistik. Gigih bace sampai nak masok tandas opis pun takot melampau2.ish keji sungguh.
Terima kasih buat saya takot, tapi tak geti nak serik baca tetiap hari.

Kniedaz said... [Reply to Comments]

share sis!

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

share je, alaahh time pose apa lah sangat, tak takutlah...~ ehehehe..

Fazleyatul Aini said... [Reply to Comments]

share je. nak baca jugak hiiiiii

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...