Instagram : @peejburhan

scandal

haaaa. tengok tajuk jangan ingat aku nak cerita pasal scandal aku ke atau apa-apa sesapa ke.
kau berani?
jangan kata nak berscandal, ada lelaki cakap hi pun boleh berpeluh ketiak ok.
laki aku tu jangan buat main. tak pasal kena tikam nanti. huhuhuhu *gelak konon padahal takut nih*
walaupun bini dia begini, dia punya jealous tu bukan main lagi.
nasib la rupa ku begini, maka sesiapa pun tak berminat.
kalau la hot macam kardashian dah la aku masuk berita utama kat tv n newpapers. huhuhuhu *gelak ketakutan lagi*

nways, bukan nak cerita pasal tu.
nak cerita pasal scandal tv series daaaaaa.
sesiapa yang mencadangkan series tu kat aku terima kasih weyhhhh *pegang pipi korang kuat2 cium kiri kanan*
memula masa orang cadang aku macam google gak la.
ye la nak gak tau hujung pangkal kan.
cerita pasal apa..bla bla.
baca plot dia, cerita pasal politics scandal la apa.
aku macam, "politics?"...euuuwwww. tak suka.
aku memang tak gemar bab tu.
so abaikan.

sambil layan game of thrones.
aku download the carrie diaries. thanks jugak kepada siapa yang cadangkan the other day.
yang tu memang aku tak google pun pasal apa.
main download je sebab aku tengok dia baru ada 1 season n episode tak banyak.
sekali tengok rupanya pasal carrie bradshaw (sex n the city) time remaja. gituh la.
best gak la tv series tu. ringan la cerita dia.
n bikin iolls tersenyum2 feeling remaja sangat. hiuhiuhiu *ni gelak gatal*

then habis cerita tu layan season 1 dia.
then last weekend tamatlah game of thrones season 3.
aku dah macam. now what.
nak layan apa pulak ni.

ingatkan malas nak download apa-apa.
tapi aku memang paling la malas lipat kain.
sampai dah 2-3 bakul baru lipat.
dah waktu paling aku rasa feel lipat kain tak sedar tau-tau dah settle adalah sambil tengok tv series yang ku download dpd laptop.

again tak tau nak download apa.
ingat nak layan american horror story. tapi tempat yang aku download tu dah tak boleh lak download series tu. damn.
so tak dapat la.
pastu tengok cadangan korang yang bertimbun, keliru sangat.
then teringat, ellen pun cakap cerita scandal ni best.
wah macam kawan sangat konon ellen sembang n bagi tau.
takda la. aku adalah suka tengok talk show the ellen degeneres show tu kat youtube.
so ada dalam one of her monologue dia cakap cerita scandal tu best.
maka yes. i've made my decision....scandal it is.

gigih download.
konon nak tengok sambil2 lipat baju.
guess what. aku habiskan season 1 tu straight marathon ok.
sampai ke pagi ni hahhh. orang dengar bunyi burung sana sini, keluar pergi kerja hadap jalan yang jam.
aku tak reti tidur lagi. eeee teruknya perangai ni.
pastu siap tak puas hati eh kenapa season 1 ada 7 episode je ni.
adakah sumber aku download ni takda episode seterusnya.
rupanya memang season 1 tu  episode je.

ho maiiiii, best nak mampuih cerita dia kan.
suka aku.
ikutkan nak sambung season 2 pulak ni.
tapi bawak2 bertenang la nok.
later kang ada barang nak buat postage n all.
tak jalan kerja aku nanti.

ok la pipol with nipol.
i is nak tidur.
ni auto publish entry btw.
tah- tah by the time entry ni di publish aku masih tidur tertonggeng.
tipu la tertonggeng kan, macam larat kaki tipus nak tampung badan berat.
tidur terkangkang mungkin. kehkehkeh.

ta ta ti ti tu tu.

p/s: aku rasa aku dah high la sebab tak tidur. macam lain macam je rasa entry ni. tangan i is kebas2. *eh tetiba*

6 Comments:

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

ahahahaha..lawak lawak la ko ni peej

Ms. Whoda said... [Reply to Comments]

kak peej layanlah pretty little liars, season 4 episode 1 baru kuar kat us 11/6 aritu hehehehe :D

Faerie_Princess said... [Reply to Comments]

salam peej... x tahu kalau penah tgk royal pains ke tak.. best.. cerita pasal personal doktor utk org2 kaya. the hero quite handsome.. manis gitu dh lupa nama dia...

sabrinaabubakar said... [Reply to Comments]

oh yesss aritu stay rumah aunty dok sehari suntuklayan cite tu..ai is so syiokkk woooo....

sabrinaabubakar said... [Reply to Comments]

the other day stay rumah aunty in JB barulah tahu ttg cite ni...ai is so syiok..

Farrah Azmi said... [Reply to Comments]

i rasa i la salah seorang yang advise u pasal scandal and carrie diaries tu..hehe.. BTW season 2 has 22 episodes and super awesome.. i marathon watch jugak.its a damn damn good show!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...