Instagram : @peejburhan

ok kembali berurusan

tadi dah buat current account.
still it will take 3 working days.
aku suruh check account aku. dia kata dah ok.
tapi tadi aku nak buat online transfer tak boleh.
bongok sangat.

nway, siapa nak beli boleh contact.
at the moment aku pakai account lain.
nanti dah ada current account lepas ni senang hidup.
takda tersekat-sekat macam ni.
sakit jiwa iolss.

ok la. di masa yang lapang n kurang transaction ni.
kita amik masa berehat yea.
siapa yang postage today, aku dah post yea.
malam-malam kang aku bagi tracking number.

barang semua ada ready stock.
berminat boleh contact aku.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...