Instagram : @peejburhan

obsessed

aku n mama memang suka cerita lama-lama.
ok bukan cerita lama la.
cerit baru tapi zaman lama. macam ada castle-castle tu.
pastu ada perang2, ada knight dia, ada king la bla bla bla.



so last year bila tau pasal cerita game of thrones.
aku gigih weyh download cerita dia season 1 n season 2.
aku marathon tengok tak stop punya la.
rasanya within 3-4 days dah abis aku tengok dua season tu.
pastu menggigil aku nak tau apa sambungan dia ni.

gigih aku google bila season 3 keluar.
sekali dia kata april 2013 ok!
masa aku tengok settle tu baru june 2012. aaa stress.
tapi masa pun berlalu. lalu aku pun move on.

tapi start end of last year tak senang duduk dah.
sebab sana sini ada konon when winter comes, takda yang excited pasal snow. orang excited pasal game of thrones.
aku dah macam. eh keluar winter ke.
awal daripada april ke.
takda makna. tetap april keluar.

gigih aku tengok first episode kat hbo.
tapi tak concentrate sangat sebab time tu now sibuk la ajak keluar la apa.
ish kacau betul.
so esok tu ingat nak download la.
sekali kat website dah keluar sampai episode 4.
apa lagi marathonnnnn.

excited weyh nak tunggu ahad pastu boleh download.
last week gigil gak sebab blk melaka kan so tak dapat download.
esok lusanya pulak unifi lak problem.
gigih aku pergi rumah mama nak download.
sekali bukak tengok kata last week on break. hotak ah.
nasib break seminggu je.
so tadi download n layan.

aaaaaaaaaaaaaaa...kecewanya akuuuuuuuuuuuu!
terganggu jiwa tengok latest episode ni.
orang tak tengok mesti tak faham.
tapi yang layan cerita ni paham la kot.

tak tau la korang suka siapa.
tapi daripada season 1 aku memang suka family stark n satu lagi khaleesi/ daenerys targaryen.
lagi aku suka midget tu, tyrion lanister.





lain semua keji sangat.
so masa first season masa ned stark bapak fam stark ni kena pancung i is dah kecewa.
tapi takleh nak gak tau apa jadi.
memacam la jadi.
tapi semua still ok. tapi episode tadi memang bikin i is sad.
walau aku memang tak gemar cara rob tu pun.
tapi cara dorang mati tu macam kejam terlampau. tsk.
feeling sangat nak fam dorang bersatu balik.

why la semua yang baik mati ni.
yang jahat semua berkuasa.
aku masa sebelum season 3 start tak sabar sampai rasa nak beli buku dia.
eh dia ada buku kan? ke takda eh.
whatever. tapi aku mencari2 jugak buku dia tak jumpa puin.

masih terganggu ngan ending tadi. *kesat air mata*
hoiiiiii lambatnya nak tunggu next episode niiii!!
tu aku benci tau layan tv series ni. memang tersangkut lama la kau.
selagi tak settle tak tenang jiwa.

aku suka biar abis semua season ke apa then aku tengok.
takda la tekanan dari seminggu ke seminggu tu kan.
nasib gossip girl aku stop kat season 3. penat woih tengok.
tapi ada rasa nak tengok balik.
see how.

pretty little liars pun aku follow season 1 n 2.
then 3 malas.
sekali hari tu gigih download full season 3, marathon jugak tu few days abis.
pastu tekanan.
tapi nasib baru tengok. n esok dah start season 4.
still dapat ku rasakan aku akan tekanan dari minggu ke minggu.

aku nak tengok american horror story.
tapi hari tu try download macam takleh je.
rajin ku try checkidaut lagi.

korang lak obsess layan tv series apa?


14 Comments:

erin suhaimin said... [Reply to Comments]

suka vampire diaries sangat!

Khalila Khalid said... [Reply to Comments]

peej donload tv series di mana?

Khalila Khalid said... [Reply to Comments]

peej, donload tv series kat mana..leh kasik link..thanks.

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

pretty little liars mmg saiko weh. tekanan gile aku tgk. tak abes2 lagi. kang aku emosi laki jd mangsa. ahahaha

Dils said... [Reply to Comments]

GoT memang obsess habis. Satu lagi Scandal. Rase macamm warghhhhh. Tensionnye. Esp season 2. Scandal ni best tgk at one go. Sebab setiap eps mesti cliffhanger ending.

farrah said... [Reply to Comments]

Grey's Anatomy, and Running Man!!! :)

Ferishia said... [Reply to Comments]

kak peeja, GOT ade book dia. saye ade beli 1 set (4 books). kat MPH

raF|za said... [Reply to Comments]

hi Peej. american horror story best. yang 1st season tu scary habis. revenge pon ok. try la tengok :)

raF|za said... [Reply to Comments]

Peej, American Horror Story best. yang 1st season tu scary. I tengok tutup² mata sebab dia banyak scene terkejut. Revenge pon ok. Try la tengok both :)

LadyHas said... [Reply to Comments]

I layan Revenge! Emily Thorne :D

Bunga Rampai said... [Reply to Comments]

GoT - ada buku. sedih la buku dia yang last sekali main characters mostly dalam deep S**t!! stress!
Layan jugak True Blood, Suits, Spartacus, Hannibal. and Supernatural (because they are just too damn HOT not to watch)

Jumiyatul said... [Reply to Comments]

Peach! aku suke tengok Carrie Diaries!! <3 tp skrg tgh tunggun 2nd season. Suits pun best! Ada lelaki2 hemsem.

Farrah Azmi said... [Reply to Comments]

dear, u should check out website buzzfeed, byk up posts GoT about facial reactions fans frm everywhere pasal the wedding.

pretty little liars i stop at season 2 , but gossip girl memang watch until the END,sangat best,ada conclusion i suggest u better continue that. and i am also crazy over grey's anatomy.other series i follow, hart of dixie,monday mornings,carrie diaries, big bang theory,new girl, mindy project , SCANDAL !! (DAMN GOOD SHOW) , real husbands of hollywood,and of course keeping up with the kardashians and many more!hehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

Dlu ye la gle tgk tv series mcm the OC, gossip girls smua.. mcm2. skrg ni mcm xberkesempatan sbb tv diconquer oleh family yg len. ahaha. nk mdownload pun mls, last2 tgk movie online je la.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...