Instagram : @peejburhan

nongkrong.

last week awal-awal kawan aku yang aku amik tabita from her dah bagi tau business partner dia from jakarta nak datang.
so kalau boleh dia nak la bawak jumpa.
aku ok aje.
not that aku banyak sangat program pun kan.

so dah setting semua.
so sabtu malam jumpa.
tapi lewat la.
sebab dorang busy bawak rika ni jalan-jalan.
siapa rika?
rika ngan kawan aku ni partner amik barang from ibu tini, which is orang kanan ibu desi tu.
ibu desi ni memacam business ada. so ibu tini la yang dah lama ngan dia n uruskan pasal tabita banyak.
gituh.
ni pic yang aku pernah publish dulu.

:: rika - ibu desi (owner tabita) - ibu tini - azlin ::

so faham jalan cerita?
so yeah. sabtu lepas berjumpa la ngan rika.
patut Mr.B ikut sama. last minute dia ada plan lain.
apa2 aje. sekarang iolls kan indépendant woman sangat.
so tak kisah bergerak sana sini sorang pun. ok je.
janji jangan jauh la. tu bukan takleh. tapi malas. get it? get it?
so bila azlin kata jumpa area wangsa walk je. baguih. dekat. lima minit je pun dpd umah aku.

area tu lewat malam pun kemain ramai orang.
berpusing aku mencari parking.
nasib lepas tu jumpa parking.
elok parking suami azlin pun sama aku tengok tengah parking.
pastu ada lak qery tunang sepet.
so jalan sama la. sebab dapat parking jauh sikit dpd tempat nak gi lepak tu.
aku ni bab berjalan tu ada takut la.
tau la iolls kan trauma perompak ni.

oh sepet pun now dah jual tabita tau.
dia nak amik ngan aku.
tapi aku tau perempuan tu kalau meniaga memang menggila.
aku sendiri tak menang tangan nak uruskan hal aku.
kang nak melayan order dia lagi. pitams iolls.
so aku suruh dia deal direct ngan azlin terus. senang.
takyah i pening2. hehe.
so hari tu jumpa sekali la.

with rika.
lawa kan dia ni.
takda apa pun, sembang2 n amik2 pic je.
payah gak la nak faham. aku ni mana reti sangat kan.
nasib azlin jadi translator. macam tu jugak dia kadang tak faham aku cakap if laju sangat.
oh aku ada penyakit cakap laju2. hua hua.

sungguh kelihatan shrek aku amik pic ngan dorang ni.
nyampahs i.
nway pic ni patut ada qery hujung tu.
tapi aku tak tau apesal takleh muat lak frame ni.
selalu ok.
so terpaksa la i crop gambar uolls qery.
takpa la kan. kau tu tunang orang, takyah nak over expose sangat.
kang ada berkenan, sepet gak yang susah.

oh lagi satu nak cakap.
aku tak bagi tau. padahal benda ada je.
kalau korang nak loose items tabita ke apa.
boleh contact yea. aku malas nak listkan.
nanti korang email ke sms ke apa semua tu.
nanti aku bagi tau price yea.
tau la kan. korang boleh tengok kat booklet tabita tu.

ok tu je.
ta-ta.


1 Comments:

WaniGhani said... [Reply to Comments]

cuaca panas begini kamu masih sanggup melepas rambut..hoih mlm pon 33c...kalau aku da banjir peluh..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...