Instagram : @peejburhan

ephyra promotion.

hahah. macam blog celebrity sangat.
asal dah glams tak reti nak update blog.
bila update pun iklan je penuh.
rasa nak lemps.
opppsss. matiklah sempat carut kan. kah kah.

sorry la mesti korang muak tengok asyik update gini kan.
bukan apa.
hari tu takda stock aku sepi la.
ni dah ada aku pulun la update.
demi mengcover balik masa2 kerugian tu.
kebetulan ada pulak trial box. kena la bagi tau.
kang korang tak tau.
pastu tetiba ada pulak free shaker kembali, kena bagi tau lagi.
tadi aku restock lagi barang.
wah ada promo lain pulak.
haaa rasakan la aku update lagi.

btw, nama baru aku bagi untuk ephyra yea.
eh bukan aku bagi. memang tadi orang ephyra sebut gitu. aku ikut je.

trial box(10 sachet) - RM68
premium box(30 sachet) - RM197

get it? get it?
btw pasal promo.
untuk trial kau beli combo dua box aku bg la diskaun sikit.
tapi 2 box je la.
tetiba kau nak beli 3 box. aku takda nak bagi combo istimewa apa.
sebab harga akan jadi sama macam satu box premium. so baik kau beli box premium tu je kan.
if beli trial box memang takda dapat apa-apa free gift ye.

manakala if beli premium box akan dapat free gift.
beli satu box premium RM197 memang akan dapat free 1 shaker.
macam pic bawah ni.

ini kalau beli 1 premium box la.
dapat free shaker n free recylcle bag tu (refer below pic)
as usual if korang beli more than 1 aku akan bagi harga discount.
tu nak tau sendiri contact aku.
then pihak oceanlife bagi lagi promo.
untuk pembelian 2 premium box akan dapat free bag organizer.



faham? faham?
so if beli 2 box ephyra maknanya kau automatic akan dapat free 2 shaker, 2 recycle bag and 1 bag organizer.
bag organizer tu apa?
haaa macam bawah ni haaa.

:: bag organizer worth RM30++ ::

ni la rupa dia.
macam yang pakai handbag besar tu.
perasan tak kadang nak mencari barang macam nak gila kena punggah.
so ada bag organizer ni senang la barang tersusun.
takda la bersepah dalam bag korang. nak cari pun senang sebab ada slot2 dia.
paling best senang kalau korang jenis rajin tukar2 handbag setiap hari ke apa.
kan ada orang jenis macam tu. well aku tak la. aku paling la pemalas n akan hadap handbag sama sampai berlapok.
so if nak tukar. tak perlu nak punggah 1-1 n tukar masukkan dalam handbag.
kau just angkat bag organizer ni daripada handbag lama, masukkan ke dalam handbag satu lagi tu. senang.
buat masa ni yang ada stock yang ada kat aku color grey je ye.
jangan nanti contact aku nak pilih2 color ke apa pulak ye.

so stock semua ada dah kat iolls.
walaupun esok ada kemungkinan kena tambah lagi stock sebab baru tadi aku restock barang.
ni tinggal balance 4 box je.
takpa, lepas ni Insyallah stock ada yea.

so berminat as usual contact la daku di

email nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
or  sms/whatsapp kat 012-2758575.

beli la sempena promo ni yea.
bila lagi nak dapat. dah la aku bagi discount.
pastu dapat lak segala free gift ni.



oh bagi tau.
bag organizer tu untuk pembelian setiap 2 box premium tu ye.
maksudnya kau beli 2 box baru dapat satu bag organizer.
then kau beli 4 box. baru kau dapat 2 bag organizer. beli 6 box dapat 3 bag organizer, begitulah seterusnya.
kalau tiba2 kau beli 3 box ephyra. tetap kau entitle dapat satu je bag organizer tu.
so if nak dapat hadiah yang itu. make sure beli dalam gandaan dua.

eh dah rasa macam cikgu matematik lak aku ni.
kah kah kah.

ok tu je.
selamat hari isnin.


2 Comments:

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

yg pasti kan, EPHYRA mmg best!

WaniGhani said... [Reply to Comments]

teringin tp tak mampooo...cari sugar daddy laaa! wahaha..matiklaaaa

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...