Instagram : @peejburhan

ephyra dah kembali.

[scroll down for new entry]

tolong la down gila aku ephyra ni takda.
bukan down je. dah tahap annoyed weyh.
ye la lama gila kot aku takda stock.
last aku dapat stock hujung bulan may hari tu.
kau meniaga. barang takda adalah susah kan.
pastu customer dah memang amik benda tu.
sekali terputus bekalan. macam tak best la kan.
tak boleh jadi. aku kena carik produk lain gak la jual.
atleast satu dua benda putus, kau ada benda lain back up.
kalau tak pitam acik meniaga macam ni.

nway, setelah menunggu sampai berjanggut.
ok tipu takda janggut. n taknak janggut plisss. scary kot tetiba ada janggut.
akhirnya dorang contact kata barang dah ada.
tapi in small boxes.
setiap box ada 10 sachet. so if orang nak beli stock sebulan aku kena jual 3 box kecik la.
paham tak?
memang memeningkan.
tapi aku takda pilihan so amik je. sebab customer dah ramai tanya.
aku malas nak amik duit orang awal2.
so barang ada baru proceed ke apa.

aku hari tu memang ada bayar 1 dozen dah tapi stock takda.
so dorang akan bagi 30 kotak kecik la bagi.
sekali last dorang kata ada pulak stock besar. walau tak banyak.
ok amik. tapi macam best lak ada kotak trial.
so aku kata aku amik few la. try tengok if ada orang interested ke tak.

so here it is.


so ni trial pack tu.
price rm68. (postage included)

normal box pun ada yea. yang 30 sachet tu.
tu harga macam biasa rm197.
beli more akan bagi discount. tu contact aku.

interested boleh email, whatsapp, sms aku.
kalau boleh stick to that la.
semalam ramai gila call.
call usually if orang nak pick up ok la.
tapi ni kadang nak tanya soalan simple n tanya acc number je ke.
bagi aku no point sebab baik kau sms. senang aku reply. call pun sama jugak aku kena sms later kan.
so yea.
harap maklum yea.

terima kasih.



1 Comments:

waniez nurul said... [Reply to Comments]

hi peej..
nk tnye pasal ephyra ni... kalau mommy yg bf baby, ade efek sampingan x? either ke arah positive or -ve... boleh buat production milk meningkat x?

xde ke sesape yg bagi testi pasal tu? sbb dr pembacaan, ephyra wat cik B mekar dan segar kan..tp wanie nk tau pasal production milk..manatau ephyra leh jadi milk booster gak ke kan..tq erk

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...