Instagram : @peejburhan

Ephyra Collagen Drink (testimonial video)

[sticky post - scroll down for new entry]

selalu aku share testimonial picture kan.
either yang oceanlife sendiri provide.
or yang customer ku share kan.
so kali ni aku share testimonial video pulak.

:: Pn. Nor Aliza Sahar ::

aku excited ni sebenarnya.
sebab masa tengok video ni.
aku macam tengok je la.
then aku rasa macam familiar je suara dia. muka ala-ala cam tak cam.
then aku tengok nama terus macam, hamagadddd.
tau napa excited?
sebab aunty ni adalah kawan mama.
masa mama kerja dulu. kami panggil aunty nora sahar. heheh.
sebab apa tak cam muka?
sebab ye la dulu time aku sekolah menengah macam tu.
dah berapa lama kan.
so bila dapat tau dia pun pengguna ephyra. rasa best pulak.

nway, haa dah dengar testimonial ni?
lain orang lain reaction n rasa best yang dorang rasa.
macam baru ni ada akak ni customer ku datang.
amik stock ephyra.
dia kata lepas pantang je dia memang amik ephyra.
then habis. dia asyik takda masa nak repeat beli.
then now dia kata rambut dia gugur banyakkkkk sangat.
dia kata memang la orang kata lepas beranak rambut gugur banyak.
tapi dia kata masa dia amik Ephyra dulu takda pulak macam ni.
tapi dia memang tak teringat.
sekali suami dia ingatkan dia, maybe sebab dia dah stop Ephyra.
cuba try amik again. tu yang dia datang hari tu n beli 2 terus.
happy bila kali ni beli siap dapat shaker n bag organizer tu. :D
sempat la sembang macam2.

as for me, aku ni perangai. aku memang kurang perasan sikit perubahan yang berlaku.
kang taknak la kita syok sendiri ke apa.
tak pun orang kata, eleh kau jual kau kata la best.
so biar orang la yang perasan ke apa.
tapi satu pulak perangai, bila orang puji itu ini, nanti aku sibuk cakap ahhh merepek, takdanya. biasa je...bla bla bla.
tak nak la cerita apa yang orang cakap. macam poyo sangat pulak kan.

tapi ni apa yang aku sendiri perasannnn.
seperti biasa tenaga tu la.
tau la aku ni penggemar tidur.
tapi memang perasan if tak amik memang tidur je la kerja aku.
tapi if start rajin minum Ephyra, mesti cergas je.
macam today hariku bermula pagi.
ok tipu, pagi tak pagi sangat la. ok bagi aku pagi la. selagi matahari tak tegak atas kepala kan.
bangun je as usual akan ku mulakan ngan minum Ephyra.
then terus buat kerja. aku mengadap email, whatsapp, sms ke apa semua tu la.
then settle buat kerja tu aku stop kejap, terus ke dapur masak.
masak 3 lauk simple.
then makan.
sambung again layan customer sana sini.

around 3ish aku ke office oceanlife restock barang lagi.
then ke rumah mama sebab nak hantar stock n noy nak balik. dia tidur rumah aku btw.
then duduk kejap rumah mama.
petang balik. angkut stock masuk rumah.
terus buat kerja membalas segala email whatsapp yang masuk.
maghrib break sekejap sampai isyak.
lepas tu pergi dinner ngan jonet.
balik around 9ish sambung reply sana sini confirmkan payment customer.
then around 11pm aku start buat trial tabita. siapkan banyak jugak.
then sambung pulak tulis nama, alamat apa semua kat consignment note. banyak.
by the time settle kerja tu dah 2am macam tu.
ni relax kejap. sementara nak tunggu tidur.
maybe before tidur nak gosokkan baju suami untuk kerja esok. if tak larat pagi kang kita buat.
see, so energetic. kalau tak aku bangun pun dah kul berapa. jaga kejap bape jam takda buat apa.
petang nak tidur lagi. gilaaaa.

then satu lagi yang paling ketara memang tumit kaki la.
tu memang rasa. aku ni stock tumit kaki horror.
pemalas katanya.
tapi since minum ephyra tak perlu sibuk nak sental kaki ke apa la.
memang elok lembut je.
tadi masa hantar stock rumah mama.
aku hantar sekali ephyra. oh mama n ayol pun minum gak. over kan.
siap bila abis je mula la mengecek nak.
so tadi ku hantar la. hari tu takda stock kan.
kemain mama siap, "yeayyyyyyy. mama tak minum dok miss ni. tumit kaki mama dah kasar balik. kalau tak lembut sangat."

n satu lagi rambut tu.
tu emamng perasan. aku pun rambut jenis gugur.
nak kata takda gugur tu menipu sangat la kan.
tapi memang boleh perasan.
tau la rumah aku kan ramai selalu tidur.
so bila aku mandi. kat drain punya cover tu. sikitt je rambut aku.
kira kalau duduk sendiri, tunggu mandi berhari2 la baru perlu nak clearkan ke apa.
tak banyak.
but kalau la dorang ni tidur. kata la aku masuk toilet lepas dorang.
sekali shower je memang dah kena kutip buang sebab mcm banyak gak la.
terus rasa nak kembang2 hidung rasa macam nak je cakap, "minumlah ephyra". hua hua hua.

kulit pun of coz ada beza. tapi tu lain kali cerita.
so kesimpulan. cuba la try.
kita ni perempuan tak banyak, mesti sikit ada rasa nak feeling lawa.
bukan nak tayang kat orang pun, sendiri syiok. huhu.
so tak rugi if invest sikit.
berbaloi-baloi.
kadang kita memang rasa kita macam ok je. takda masalah ke. tak perlukan apa-apa.
aku pernah ada kat phase tu.
until bila kau dah lakukan perubahan.
then kau tengok balik pic lama kau ke apa. kau sendiri akan rasa macam nak hantuk2 kepala sendiri kat dinding.

try la dengar trial set dulu.
now ephyra dah ada trial set. RM68 je.
ada 10 sachet.


dah rasa perubahan dia.
then boleh invest beli yang normal size tu. premium box.
yang tu ada 30 sachet. dapat free shaker sekali.
nak tau Ephyra Promo buat masa ni boleh CLICK HERE

haaa tunggu apa lagi.
interested boleh email me at nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
or boleh sms/ whatsapp at 012-2758575.

kalau aku terlambat balas ke apa bawak sabar ye.
ku hanya manusia biasa yang bertangan dua je.
if lambat tu memang bebenor busy la.
:D

1 Comments:

Anne mahli said... [Reply to Comments]

homaigad..rasanya kena try ni,since now lepas bersalin rambut gugur over sangat2..hari2 banyak sangat rambut gugur..nak order nanti i'll whatsapp k peej.. :)baru tau collagen boleh kurangkan rmbut gugur huhuhuhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...