Instagram : @peejburhan

cuaca

hoi panas betul hari ni kan.
suami ku dah 2 hari selsema.
selsema je takda demam.
aku rasa sebab jerebu la apa.

aku lak takda la rasa apa.
orang dok la kata bau asap la apa.
eh takda pulak. ke aku ni memang berasap je.
so tak tau beza bau asap apakah semua ini. ;p

tadi bangun awal.
sebab aku nak post barang n later ke rumah filla.
elly la kemain kata dia sampai awal la apa.
kalau aku lambat tak dapat jumpa la apa.
gigih ok aku.
last2 aku 1st sampai ok. dia tak muncul pun lagi. cisss.
rupanya dia memang lambat sikit. tapi saje cakap gitu supaya aku bangun pagi. kong jaq.

nway, bangun tu sempat la online ala apa.
kecoh la sana sini kata jerebu dah sampai kl la apa.
rasa macam whateverrrr.
tapi aku dah start rasa hidung aku tak selesa.
tekak sakit.
tapi pikir maybe menyangkit ngan laki aku ke apa.

sekali keluar tu.
haaaa kau, memang teruk gila weyh.
masa lalu kat mmr2 then AKLEH.
punya la dekat klcc pun tapi takleh nampak apa ok.
bangunan semua memang hilang la.
punya la tebal jerebu.
sini berapa bacaan eyh?
katanya singapore johor sampai 300-400.
cea kemain tanya bacaan. macam la aku paham apa benda tu.
ala yang pasti katanya 300 tu teruk.
so agak2 je la kan. hua hua.

panas melampaunya today kan.
berlengas habis.
ni kejap ni tak tahan aku mandi lagi.
baru la lega sikit.
siap bukak a/c ni.
lantak la bil melambung ke apa.
takleh tahan. kalau tak berlengas balik kang.

cuaca begini nak keluar pun tak kuasa kan.
baiklah duduk rumah je selesaaaa.
ok tu je update pendek.
nak bersantai ni.
santai kat sofa je pun. ceh.



1 Comments:

HaniShaklee said... [Reply to Comments]

kat sini pun sama kt seri kembangan ni..saya bangun pagi td silap plak pegi bukak langsir n tingkap rumah,,abes masuk asap tu ke dalam.. nak bernafas pun tak selesa..

http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/06/khasiat-set-set-optimum-shaklee.html

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...