Instagram : @peejburhan

blacky spec

random entry
seperti biasa if ada mood aku suka nak bebel2 kat blog sendiri.
abis tu takkan nak bebel kat blog orang pulak kan.
pic ni aku amik last week kot.
rasa lawak. comel pun ye.
Mr.B tidur.
sekali RiRi datang join.
haha lawak sebab macam same color sangat.

:: my 2 blacky babies ::

tu takpa. tu takpa.
rumah aku ni tau la kekucings boleh tahan meriah.
yang pasti few days back aku kehilangan spec aku ok.
jenuh mencari bawah kerusi semua takda.
aku tak tau la mana pergi weyh.
yang pasti aku tau sebelum aku tidur aku memang letak kat meja then kucing elok tolak ke bawah bawak main.
aku marah then simpan.
aku tak sure aku simpan spec tu sampai aku sendiri tak jumpa.
or ada pergi simpan tempat tak selamat.
kucing bawak main sampai aku tak sure mana dorang sumbat benda tu tersorok. grrrr.
nasib aku few months back tu jumpa kan spec lama aku yang armani tu.
so pakai balik la.

tapiiiiiiiiii.
dah almost 2 year kau pakai spec frame besar kau rasa luas pemandangan.
bila pakai spec kecik kau boleh nampak frame dia jadi macam rasa pelik sangat.
cisssssss...
stress ahkak.
so semalam shopping ternampak fram lawo kat forever 21 terus beli. hahhaa.
ok tipu tak terus beli.
tanya pendapat noy n jonet dulu.
dorang kata ok baru proceed.
walaupun memula sempat noy sound, "kau ni dah kenapa pija? dah tua-tua tu bawak2 la sedar diri. nak pakai spec macam ni."
hahahhahahahaha ada aku kesah. macam suka je.
n yang pasti besar ku puas hati pakai.

taraaaaaaaaaaaaa.....


chantik khennnnn?
korang kata tak cantik pun tak kisah. aku suka je.
walaupun rasa pelik sikit sebab tepi tajam.
rasa orang lama sangat.
tak pun rasa macam mak kucing.
sesuai la kan. rumah aku memang pesta kucing pun.
'katwamannn".. meowwwwwwwwwww.



4 Comments:

Mrs Ariena said... [Reply to Comments]

eh...cantik la spek tu...macam berminat plak..

farra8979 said... [Reply to Comments]

cantik... tapi xde power kan??

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

mcm ada satu watak kat dalam kartun lat.. yg perempuan pakai spek tajam ke atas tu.. haha

WaniGhani said... [Reply to Comments]

PEEJ!! kejam tau ckp laki camtu...kehh....cube kau tgk gamba laki aku plak..lagi putihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ok...tp ttp encem.. :p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...