Instagram : @peejburhan

Tabita Trial Set.

Ye, berita gembira kepada semua yang hari tu komen nak trial set.
aku dah start jual trial set.
ikutkan memang malas. walaupun kawan aku tu dok la suruh.
tapi bila aku buat entry hari tu ramai pulak kata nak.
ye la sebab kalau boleh nak try dulu.
takut tak sesuai, dah beli mahal ke apa.
so ada trial boleh la try.

Since tabita skincare memang takda keluarkan trial set ke, travel set ke apa semua tu.
So untuk keluarkan trial set yang di repack ni, kawan aku dah dapatkan kebenaran ibu desi.
Dia kata ok, baru la kita boleh proceed.
Gigih la semalam kawan aku bagi tutorial kat aku macam mana nak repack.
Banyak kali dia dok sebut. senang je. senang je.
Ok memang senang.
lepas dia balik aku gigih la buat. siapkan.
amik kau nak siapkan 9 pack je pun daripada kul 12 aku buat sampai kul 4.30 pagi. hahaha.
pitamssss.


So now aku jual 3 benda la ye.
Tabita Skincare Exc - RM330
Tabita Skincare Reg - RM290
Tabita Trial (repack) - RM130
Trial Set amik 3 set - RM300. 

Semua product yang aku jual FREE POSTAGE ye.
But satu alamat.
kalau beli banyak pun tapi lain-lain alamat akan charge postage.
sebab bila harga promo tu dah murah.
tetap nak tanggup postage i is pengsan.




dengan itu bagi tau jugak.
aku dah restock lagi Tabita.
n Beutskin n SNE pun dah sampai stock baru.
So siapa nak beli boleh contact aku.
semua ready stock.

oh ni rupa trial set tu.




Tabita Skincare Trial Set (repack)

Cleanser - 30ml
Toner - 30ml
Day Cream - 8g
Night Cream - 8g

Tahan 3-4 weeks.

Sorry aku tak sempat nak label.
So untuk tau which is which.
yang likat orange tu cleanser.
yang macam air darker orange tu toner dia.
day cream warna kuning.
night cream warna putih.

botol ni guna teknologi apa ntah.
ada kawan aku sebut aku lupa la.
so jangan panik tengok eh apesal botol ni takda macam straw tu apa.
macam mana nak sedut isi tu.
tapi dia macam bawah tu ada benda putih ke apa tu.
guna teknik air (bukan air minum tu tapi air bahasa omputeh.
so everytime guna dia akan naik ke atas benda tu. gituh.
aku tak pernah try so taktau gak. hahah
ye ye je explain kan.

so intersted bagi tau aku ye.
but weekend ni aku akan busy ngan wed.
jangan dok pressure mak pulak.
nanti aku dah relax aku akan layan segala permintaan.
buat masa ni trial hanya buat 12 set je dulu.
nanti if ok, aku akan tambah lagi ye.

macam mana nak contact aku boleh tengok kat contact me kat tab atas ni.
so minggu ni takkan ada dah postage n pick up nak COD ke apa.
semua akan start next week ye.
thanks.

2 Comments:

AkUFiZA™ said... [Reply to Comments]

Yeay! I got mine. Thanks peej ;-)

Ms. Wanniey said... [Reply to Comments]

oooo... tau... bekas tu sama style ngan MAC Prep + Prime... saper guna mesti dia tau...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...