Instagram : @peejburhan

Stock Ephyra masih belum ada

ok pengumuman.
eh betul ke ejaan tu. whatevs.
kan last week ramai tanya n aku kata memang sold out stock.
bukan sebab aku tak restock tapi memang oceanlife pun kehabisan stock.
sebab Alhamdulillah since ephyra diperkenalkan ngan harga baru RM197 sekotak, sales laju.
so dorang pun sampai kehabisan stock.
dimaklumkan stock akan sampai today.

so tadi aku dah buat payment ke oceanlife nak amik stock korang beli tu.
dapat message bagi tau stock dorang still belum ada.
Insyallah esok baru sampai.
macam tu la. apa-apa dorang akan maklumkan kat aku.
so untuk yang beli kat aku daripada last week tu.
aku kata akan post selasa kan.
tengok macam mana yea.
sebab if sempat aku pack lelaju n post semua esok gak.
if tak sempat maybe kena post rabu.
sebab if sikit-sikit mampu la aku nak post semua esok.
tapi quite banyak so takut tak sempat.
tak pun aku buat dua batch.
mana sempat esok aku post.
mana tak rabu yea. maaf ye.
n siapa yang nak pick up. once barang ada aku akan inform korang. :)

lagi satu. harga promo price aku lanjutkan hingga 31st may.
aku pun confuse sebenarnya.
nak stick ngan harga yang aku bagi promo ni or end it.
hari tu sembang ngan noy.
aku tanya kau suka beli barang dapat discount ke kau suka dapat free gift.
noy kata dia suka free gift.
aku dah macam hmmmm.
so sembang ngan mama pulak.
mama kata discount la best.
sebab free gift tak semua orang taste sama.
orang yang beli barang ni orang berduit.
setakat bagi free gift biasa-biasa orang tak heran. dia campak je nanti.
terus i is confuse.
tapi ikutkan cadangan mama lagi senang la.
takyah menyusahkan otak aku nak pikir bagi apa.
kan kan kan?
apa kata survey?
korang suka free gift ke? korang suka harga discount yang aku bagi ni?


4 Comments:

farrah said... [Reply to Comments]

Harga discount!

linda said... [Reply to Comments]

Kita suke diskonnnn. Bagi lah aku chance utk jelita peej. Tenkiuuu

zaizaluvme said... [Reply to Comments]

discount :)
tapi masih tk mampoo membeli walaupun diskaun... aisehhhh

cik chinta said... [Reply to Comments]

diskaun rrrrrr

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...