Instagram : @peejburhan

siapa boring boleh layan website ni.

hari tu P.G bagi tau aku satu website yang boleh layan macam-macam movie.
nak cerita apa je try search. Insyallah ada la.
tapi malay movies takda la.
tapi kau nak english movie, chinese movie, hindustan pun ada.
aku tak try lagi la lelain.
tapi english dah tengok la.

syok gila sebab cerita daripada zaman remaja aku semua ada.
me loike.
takda masa nak tengok.
so tadi baru dapat tengok satu la.
aku layan cerita she's all that.
haaa siapa sezaman remaja ngan aku mesti tau cerita tu.
zaman tu hero freddie prinze jr. dambaan semua gadis. wahhhh.
heroin dalam cerita tu rachel leigh cook.
so tadi layan movie tu. menyengih je aku.
teringat zaman remaja weyh.
syok.
nanti nak layan lagi cerita-cerita lain.

so sesiapa buhsan n banyak masa terluang.
tak tau nak buat apa. rasa nak layan berbagai movie.
tak kira lama or ada yang baru pun banyak.
boleh check out website viooz.co
terbaik.
tak payah download. boleh terus play je.

ok bubye.
nak layan movie lain pulak.
masih berfikir ni nak layan cerita apa. :)

3 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

woot woot!! she's all that mmg best!! kan zaman remaja dulu (dulu? :P) ada byk teenage movies yg best2. mmg mengimbau la. thanks for sharing!

amira said... [Reply to Comments]

thanx babe..

inqamarina said... [Reply to Comments]

omg..she's all that mmg best! dulu layan vcd sampai berapa ratus kali x bosan2..until now bila dgr lagu Kiss Me mesti ingat cerita ni.. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...