#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

promo price ending soon.

ok promo price yang aku bagi untuk yang beli ephyra more than 1 box ending soon yea.
last 5th May.
so siapa nak sila email/ whatsapp or sms.

lepas ni harga rm197 untuk sekotak kekal.
tapi harga super murah if beli more than one dah tak dapat yea.
still aku bagi diskaun if beli more than 1.
but takda lagi harga runtuh tu.

so siapa yang nak cantik for raya boleh start amik ephyra now yea.
simpan stock berapa bulan ni. :)

ok tu je.
short update je.
i is takda masa.
plus kepenatan berganda lately ni.
so ada masa free kita rehatkan badan n minda.
ecewah. poyo bebenor.

ni tgh tunggu customer sampai nak pick up barang.
then nak keluar pergi restock barang lagi.
harap by next week kurang busy dan rajin berblog kembali ye.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...