Instagram : @peejburhan

no more free postage

aku rasa macam dah tak larat je nak menanggung free postage ni.
esp bila aku banyak bagi discount kat produk yang aku jual kan.
sekali post mesti RM200 ke RM400. *lap peluh*

so promo FREE POSTAGE ni aku bagi sampai 31st may yea.
lepas ni akan ada balik postage charge.

Tabita Exc & Reg set - RM10 (extra set RM3/per set)

Tabita Trial Set (up to 6 set) - RM10 (more than 6 set RM3/per set)

BE & SNE - RM10

Ephyra - RM10 (extra set RM3/per set)


aku selaraskan je harga untuk Semenanjung/ Sabah/ Sarawak.
takmo pening.
n harga ni untuk satu alamat sahaja.
if korang beli 6 box/ set. tapi bagi 2 alamat berbeza, or 3 alamat berbeza, charge untuk postage di kira ikut berapa alamat yang di provide ye.

ok boleh?
so siapa nak borong beli banyak.
n nak saving n dapat free postage.
sila beli sebelum 31st may ni ye.

harap maklum.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...