Instagram : @peejburhan

i'm homeeeee! ok back to my routine.

Alhamdulillah semalam dah dapat discharge. phewww.
tapi still adjusting ni.
rasa pelik still ada.
contoh aku sesikit jangan tangan aku.
sebab aku ingat still ada benda untuk masuk drip tu. hua hua.
kemain aku mengelak2 la apa. padahal dah bukak.
pastu semalam ketagihan smoke. setelah berapa lama tak smoke.
1st few cig tu sumpah pelik kau.
rasa macam kepelikan apakah rasa ni. rasa kertas je woi.
tak sedap pun.
kononnnnn. tapi after awhile rasa macam mmmm dap. hahahahhaha.

satu lagi.
selama kat sana aku memang tak minum manis.
air mineral all the way.
so semalam kemain laki aku beli air kotak la apa semua.
selama ni aku rasa memang sedap la kan.
semalam minum satu dua sip aku macam apa ke manissss n pelik rasa ni.
ok that aku still until now takleh adjust.
so kita teruskan ngan mineral buat sementara ni.

pasal makan.
kat sana memang aku takda makan makanan luar.
makan je apa hospital bagi.
tapi portion sikit gila kan sana.
n usually aku lalu makan half je.
kadang 5 sudu je.
semalam laki aku belikan nasi, tomyam n paprik.
nasi macam gunung.
guess what. tak sampai half aku dah rasa cannot go.
still adjusting.
maybe sebab tekak n lidah still rasa lain kot.

so anyway, since baru keluar semalam.
n nak rehat. so memang taknak bagi tau terus.
tak sanggup nanti email, sms n whatsapp masuk menggila.
relaxkan jiwa dulu.
tapi berapa lama sangat boleh restkan.
sebab aku sepi pun still masuk order dah few ni.

so sini aku announce.
business start seperti biasa.
Insyallah by tonight aku cuba reply semua email, sms n whatsapp yang korang bagi since hari tu ye.
tapi aku just boleh buat tu dulu.
postage aku akan buat by next week ye.

ni pun kuatkan badan ni.
bangun je tadi basuh baju satu load penuh.
penuh jemuran kat depan tu.
ye la tu tugas aku, bab tu laki tak reti buat kan.
so yeah kita kasi settle.
ni later nak restock barang ephyra.
by weekend Insyallah stock tabita sampai.
malam karang nak pergi beli pasir kucing.
dah pesta sangat tu.
laki aku tak tau nak beli pasir apa. hahahha.
esok aku nak kena travel sikit.
sebab nak amik barang untuk tujuan post.
borong bubble padded envelope, courier bag semua tu.
kena pick up sendiri. saving. sebab kau gila nak pos.
sebab barang tu if post cost post je rm200+ ok. agak2.
memacam aku boleh beli tu.
takpa bergerak sikit janji saving.

lain daripada tu takda apa.
busy week ahead.

ok chiow.
wanna get ready n amik stock ephyra.



3 Comments:

intandayani said... [Reply to Comments]

semngat tul la Peej..hiphip hoorey

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

alhamdulillah.. you're home! :) silalah smbung kerja itu tp kalau yg berat2 tu better ko mintak tolg sape2 angkatkan.

pizet said... [Reply to Comments]

get well soon kak peej..speed recovery

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...