Instagram : @peejburhan

Harap bersabar

Aku x mintak pun nak sakit macam ni sampai masuk hospital.
Tapi nak buat macam mana kan.
Patut 2 hari ni esok dah masuk 4 hari.
Thank u untuk semua wishes.
Sorry x dpt layan or reply sbb mmg i is tak sihat.

Maybe la kot tak semua customer ku pembaca blog. So tak tau aku sakit ke apa.
Aku mcm stress tahap dewa bila dpt email mcm2 soalan.
Aku lak x dpt jawab sbb aku kat hospital, nak check buku pun xde.
Pastu xde reply kt email masuk lak whatsapp, sms apa semua.
Uwaaaaaa.

Tak Keruan aku kat hospital ni.
Mmg x rehat la badan n otak ni hah.
Diminta bersabar, nanti aku dah discharge aku akan reply semua yea.

Di sebabkan takda ketenangan.
So aku kena off la data la apa semua ni.
Kalau x mmg payah.
Xleh nak off hp terus takut suami aku or parents aku call.
Harap semua faham n takda la lepas ni calls or sms lak masuk.

Sabar ye. Aku discharge. Sihat sikit akan ku attend kepada semua kamu ye.

7 Comments:

Syamel Syamelia said... [Reply to Comments]

its ok pija.
yg penting u sehat.yg lahen2 jgn pkirkan sgt.tenang kan hti n kuatkn smngt.
wish u cpat sembuh

sayazakiah said... [Reply to Comments]

kak peej,

mmg ada sepupu shamsul yusuf kat HKL.

dia doktor, nama dia dr anwar fazal.

hensem kak. kim slm kat dia ea, kata saya suka baca tweet dia. :)

sayazakiah said... [Reply to Comments]

kak peej,

mmg ada sepupu shamsul yusuf kat HKL.

dia doktor, nama dia dr anwar fazal.

hensem kak. kim slm kat dia ea, kata saya suka baca tweet dia. :)

Alwanez said... [Reply to Comments]

Discharge je nnti nk kena attend mcm2 ye..bile peej nk rehatnye..kesian peej.

Alwanez said... [Reply to Comments]

Discharge je nnti nk kena attend mcm2 ye..bile peej nk rehatnye..kesian peej.

Ayaq said... [Reply to Comments]

Semoga kak peej cepat sihat. :D Yang pasal email tu, akak setkan auto-reply email la, senang camtu takyah pikir2 dah. :)

Sang Pembebel said... [Reply to Comments]

get well soon peej..
rest je la, xpayah pikir bisnes ke apa je buat masa ni..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...