Dear customers

Salam semua.

Sorry nak bg tau siapa email /whatsapp dan sebagainya aku x dpt reply sbb aku x sihat.
So tadi pergi klinik wanita semua xde gynae.
So ke hat tuanku mizan.
Setelah lama dia tahan n kebek2 aku
Dia transfer ke hkl.
Over siap naik ambulan. Lawak je rasa

Aku type guba satu tangan n jari je ni.
Sbb tgn kanan aku tempat jarum masuk ubat dia letak kat pelipat siku tu. sakit woih.

So untuk yg contact aku mintak acc no n confirm payment nanti dah discharge aku reply yea. Sbb xnak confirm now kang aku lupa sbb x catit kan.
Nak catit x dpt ngan tgn gini.
Maaf ye.

Xpe akan ku extend promo tu nanti.
Ok nak rehat. Harap boleh keluar in 2 days time seperti janji doktor.
Scary weyh. Harap aku dpt lena. X sanggup nak geng burung hantu kt sini.
Dah la toilet jauhhhhhhhhh.

Doakan kesihatan kitew yew.



10 Comments:

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

Cepat sembuh peej...

cik chinta said... [Reply to Comments]

Ptut r kt wasup n emel x rep. Da agk akk x siht. Sbb nk bli ephyra tu. Huhu. Cpt sembuh k.

CikFa said... [Reply to Comments]

Peej, hope nothing serious & cpt sembuh ye. Takut plak tengok peej kat keek. Nmpk cam sakit gila. Jaga kesihatan peej. *hugs*

CikFa said... [Reply to Comments]

Peej, hope nothing serious & cpt sembuh ye. Takut plak tengok peej kat keek. Nmpk cam sakit gila. Jaga kesihatan peej. *hugs*

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kta doakan ko cpt sembuh dan boleh lari2 keliling KL dgn cargas lps ni hihi. -wani ezryl.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kta doakan ko cpt sembuh dan boleh lari2 keliling KL dgn cargas lps ni hihi. -wani ezryl.

rohayaroy said... [Reply to Comments]

cepat sembuh peej... moga Allah s.w.t. permudahkan segalanya.... InsyaAllah

Cicik Ann said... [Reply to Comments]

Peej,
Get well soon...i think u have been quite exhausted lately with all ur Tabita stuff.back and forth ,house to posto.
Plse dont hangkut barang barang berat semua sekali ni one go...hati hati takut ganggu womb.
Take care and cheer up....

Ps...i dont loike hospital toilets...aunty penakut...made myself scared silly watching cerita hantus.

ummi_khalish said... [Reply to Comments]

assalam...semoga Allah sentiasa melindungimu...dan sihat kembali..:-)

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

baru bc blog.. get well soon kak peejjj

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...