#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

benggali?

cerita basi tahap melampau.
tapi dah alang-alang transfer pics hari tu ada.
so kita update je yea.
sebulan lepas kot.
tetiba noy ajak gi saloon color rambut.
aku macam nak. tapi macam malas.
dok la contemplating nak pergi ke tak.
akhirnya pergi jugak.
terjebak buat memacam.
potong rambut je tak.
itu pun sebab celine yang selalu jaga rambut aku tu takda.
kalau tak mau trim sana sini.




seram weyh masa tengok ni.
aku memang kata nak warna terang.
tapi dalam catalog tu takda la begini rupa dia.
saspen gila.
berdoa agar takda la terang sangat




Apr 16, 2013 | Hants kak lims by peejburhan on Keek.com



:: hahahaha lawak n scary kan, hantu kak limah sangat ::



dan hasilnyaaaaaa...
taraaaaa.
ok kan. ok terang la.
but boleh la. sendiri pilih so redha je la.




tapi paling takleh blah. dah balik tu kena kutuk ngan laki aku. 
dia kata rambut aku macam benggali. 
aku dah macam what? 
pastu dia kata la, "ye la benggali kalau dah tua suka buat warna macam ni. " 
hhhahahahha kong jaq tau. 
penat berjam aku melawokan diri tu dia kata gitu. 
but whatevahhh. sila hadap je la rupa aku gini untuk berapa bulan akan datang. 
tapi ni dah lama sikit. kurang dah warna dia. 
takda la terang sangat. aku rasa la. ;p

3 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

xpe la weh, benggali kan lawa2 orangnya.. hehe

intandayani said... [Reply to Comments]

Sexy yoo bibior itu..tapi rambut itu adalah???

Cicik Ann said... [Reply to Comments]

Husbands are such Peej..kadang2 kita ingat dia lah yg pandai jaga hati...suddenly Pow! Depa pass remark yg buat kita tergangga...inside ur heart,eh...gile ke ape.leaving us in disbelief..laki aku ke yg ckp ni.
Over da years,kadang merajuk jugak..tapi dah tua ni dah lali..dalam hati aunty kata dah nyanyok kot dia ni....senang ..hati x sakit.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...