Instagram : @peejburhan

Authentic U.S branded handbags from RAZ AZIZ'S COLLECTION

[sticky post - scroll down for latest entry]

entry menarik untuk penggemar handbag.
aku yang not into handbag ni pun dok tertelan-telan air liur ni.
lawa sangat ni.
dok belek page raz aziz's collection ni.
nak grab few picture kat situ.
makin lama makin ke bawah aku tengok.
pastu sendiri takut n stop kan diri.
fuhhhh. raya nak dekat ni.
wah tetiba raya pulak kan. huahuahauahaua.

ok Raz Aziz's Collection jual authentic US branded handbags macam Coach, Kate Spade, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs and etc.

ni some yang ada dijual.






tolonglah ada banyak lagi lawa-lawa sangat. *lap peluh*
if nak check out boleh tengok kat fb Raz Aziz's Collection ni. CLICK HERE.



berita gembira.
untuk yang tinggal kat KL and Selangor area, boleh pakai credit card yea.
anything boleh contact Kak Raz n tanya macam mana.

satu lagi. nampak tak kat last pic tu.
ye if some of u jenis tak berapa gemar online shopping.
prefer tengok sendiri collection tu, nak tengok, nak rasa n nak amik feel, pastu menggila lalu pening-pening nak pilih mana satu.
boleh ke Plaza Mont Kiara punya sunday market.
Raz Aziz's Collection memang akan bukak booth kat situ every Sunday from 9am sampai 2pm.
tau tak kat mana Plaza Mont Kiara?
ala yang ada McD n starbucks tu. area situ la.

so apa tunggu lagi.
happy shopping people.
serious raya nak dekat ni. lets menabung. :D

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...