Instagram : @peejburhan

untuk tatapan wani ezryl

berapa kali si wani dok suruh aku tepek pic macbook ni hah.
actually aku ada tepek kat entry yang keluar ngan filla n elly tu.
tapi tepek sebab aku beli cover dia.
wani tak perasan la tu.

so gigih la aku collage kan n send ke email untuk buat entry ni.
pics ni kat memana pun tak upload.
segan sebab macam poyo kemain.
sebab tu aku hari tu tepek pun pic dalam paperbag tu je.
huhu.

tapi dah berkali sangat wani nak tengok so here u go.

aku beli yang 13inch je. n takda retina ke apa tu.
normal punya. ye la if 15 inch ke. ada retina display ke apa tu dah rm5k kot. kincit jap.
so beli yang paling biasa.
ada orang suruh beli macbook air.
ok gak sebab ringan kan.
tapi aku tengok eh sama je harga ngan macbook pro.
baik aku beli pro.
pro ada tempat dvd tu. rasa nak layan dvd boleh.
air takdok.
tapi macam la aku guna pun.
baik aku tengok dvd kat tv lagi puas kan.

so itulah dia.
bag je aku tak beli lagi. untuk senang nak angkut sana sini ke apa.
nanti2 la.
sementara pakai je la bag apa2 pun khen.

so there u go.
dah lepas ni jangan mintak tepek pic lagi ye wani.


2 Comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

#nanges.

Teringin tapi ada keperluan lain sekarang ni. Sabar Zara. Sabar :D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha terima kasih byk peej melayan permintaanku ini walaupun tah apa2 kan :P kta mmg suka tgk gadget2 ni. macbook air sgt tempting tp kta pakai vaio saja :D perasan gambar cover macbook ko kat entry sebelum ni, tp xpuas tgk sbb xnmpk laptopnya kikiki. thanks again! syg ko! ahax

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...