random pics di hari jumaat

saje je share pics apa yang ada ni.
kat instagram dah share.
tapi since tak semua ada.
n ada dapat request nak tengok pics kekucings la apa.
so alang2 masukkan sekali apa yang ada.

:: mochi yang macam mak dia. bermuka innocent konon. padahal tarzan sangat perangai nya. dia muka jenis biasa. ikut nenek dia yoki or maybe bapak dia. comel lagi ceceh. tapi ceceh eksyen kemain. tapi mochi pulak sangat manja. me loff kucing manja. tapi terlebih manja kadang rimas gak sebab payah kau nak bergerak. ada je dia ::

:: few weeks back. cousin aku izza n mak ngah datang ke rumah mama. dia call. so bersiap la kita orang kesana sebab lama tak jumpa. kebetulan time tu noy pun tidur umah aku. kita orang punya bergerak tu tetaplah dua jam gak baru gerak kot. ;p ::

:: mama masak sardin. tak rasa nak makan nasi. so aku buat instant paratha. hancurkan sardin tu. hoh sedap. pastu buat pulak air milo ais taboq. terbaik wok ::

:: yoki ponjabit me loff ::

:: lulu kemulu yang bebab sangat ::

:: pun few weeks back. di hari hujan sedap makan sup2 ni. so layan diri makan yong taw foo. aku nowadays memang ok bergerak sendiri. so rasa nak makan ke, nak shopping je. shoot terus. takyah nak harap orang teman ke apa. kempunan aku. tapi idok la pergi je sesuka hati. tetap akan bagi tau laki dulu. dia tu bukan boleh. kang aku keluar memandai. dia call, aku kat luar ada sentap kang. ye laki aku dpd dulu n sampai la ke saat ini memang akan call aku lebih 10 kali sehari. agak rimas. tapi kalau dia tak call aku lak risau, macam eh kenapakah? ok ke dia. selamat ke dia? keh keh. sebab dah biasa sangat kot. ::

:: bila tinggal sendiri. selamba nak buat apa takda masalah. so salah satu adalah guna toilet tak tutup pintu. keh keh. tapi tak tahannya bila dua beranak ni suka la sibuk macam ni. paling tak tahan siap kembang kuncup hidung amik bau. kahkahkahakah. comel. tetiba teringat pernah nampak pic kat instagram kot. pic kucing pastu tulis, elok la kucing ni takleh cakap, sebab they know too much. mihmihmih. memang pun! ::

:: lawooo sukaaaa. rasa kardashian sangat. walaupun. dah la lawo. murah lak tu. kasut tu ada 50% off. so tak sampai rm50 pun. subang pulak rm20+ pun ada diskaun. i is love ::


oh ni time aku parking kereta.
sekali nampak restaurant ni.
sesuatu nya nama kedai kau ni.
pastu aku tunjuk noy.

noy : hahhaha. bodoh gila.
me : kan. kita pun buat kedai la.
noy : haaa kan. la lan.
me : tak la. coco jugak. coconek.
noy : la lancau. hahahhaha.
me : hahhaa bodohhhhhhh.

ok la maybe maksud dia ok kot dalam jepun.
tapi kau buat kat malaysia.
so maksud tu macam tak kena.
hua hua hua.

eh ok la.
itu aje.
rajin ku update lagi yek.



5 Comments:

intandayani said... [Reply to Comments]

suke kekucings & kasut vs subang tu..

Anonymous said... [Reply to Comments]

comey r.. time berry pn ade "org" teman.. hihihi

~mia~

Anonymous said... [Reply to Comments]

!st time nak comment... gelak terbahak-bahak saya... coco-nata di coco. hahhahaha :P

*terima kasih peej, buat saya gelak di petang nan syahdu*

-anne-

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kahkah pelik2 je tajuk restoran. dah besar dah mochi kan.. haritu mcm kecik je lagi.

NenetPenne (NP) said... [Reply to Comments]

mochi is soooo adaroble...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...