#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

pasti yang original

lately kan ada few entry aku cerita.
ada la manusia-manusia yang mana datang.
dok la ngata pasal barang yang aku jual.
kata aku jual fake la apa.
ada yang aku tak kenal n tak tau pun kewujudan dorang.
tapi orang tu semangat dok kata itu ini.

n perasan tak ada few weeks back aku kata kawan aku yang aku amik barang melalui dia tu. CLICK HERE
dia jumpa ngan owner tabita ni, ibu desi.
dia ni satu-satunya malaysian yang ibu desi jumpa.
first time la.
last minute plak tu. khamis dia bagi tau nak jumpa hari ahad.
bukan senang nak jumpa kan. kelam kabut kawan ku beli tiket flight.
terbang sana hari sabtu. ahad jumpa siang. malam balik malaysia.

so jumpa la tu dia n tau lebih banyak kisah tabita.
so ni pic dia ngan ibu desi, partner dia dpd sana.
n jugak ibu tini. dia amik under ibu tini.
ibu tini ni orang kanan ibu desi. dah 9 tahun ngan ibu desi n tabita ni.



ibu desi owner tabita tu dua dari kiri.
owner ye, owner.
bukan agent sana sini bla bla.
3 dari kiri tu ibu tini yang orang kanan ibu desi tu.

so kawan aku azlin ni memang amik direct.
dia ngan partner dia rika.
so dia la jadi distributor kat malaysia ni.
so aku amik melalui dia.
sebab dia memang jual ke agent je. tak kuasa nak jual 1-1.
aku pulak retail kan.

aku pun kalau ikutkan tanpa azlin ni memang la tak tau sangat pasal tabita.
tau gitu-gitu la.
owner pun aku tak tau. ;p
n aku tak kenal pun sesapa lain yang jual jugak.
ok pernah la stumble dengan orang yang jual.
tapi tak kenal la kan.
so azlin ni la banyak cerita itu ini.
so baru la aku tau memacam.
gituh.

jadi beli lah tabita dengan ku tanpa was-was.
pasti yang original.
muahahahhahahaa. macam cilaksss je ayat kan.
kalau korang perasan la.
setahun lebih aku jual.
tak pernah sekali pun aku akan buat entry macam ni.
siap kata aku jual ori. orang tu tak ori.
sebab macam poyo n keji je.
tapi dah ramai sangat meminta-minta je aku sebut gini kan.
haaa ambil.

marilah cantik alami dengan tabita skincare. *ayat tabita*
nway, cantik 'alami' tu amenda weyh?

7 Comments:

Cik Atun Banyak Nama said... [Reply to Comments]

alami tu natural.. hehe.

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

cantik alamii.. cantik semulajadii

Anonymous said... [Reply to Comments]

alami=semulajadi ;)

zean anuar said... [Reply to Comments]

hye sis...
im ur new follower...;)

do visit my blog if u free...
http://mrandmrssapic.blogspot.com/

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

oh semulajadi ke.. aku igt alamilah kecantikkan tp cam terbalik mcm kita translate dr english tu.. haha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

cantik segenap alam.. haha

SD DANIAL said... [Reply to Comments]

Bole tak sy dapat kan number ibu desi..atau number org kanan dia...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...