#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

ooppsss she did it again

aaa stress. ada tak ku bagi tau yang phone ku gila.
hari tu tiba-tiba takda angin takda ribut speaker dia takleh dengar.
macam kau mute kan telefon tu la.

so kalau aku nak layan keek ke youtube ke apa kena pakai earphone.
tu takpa la. tapi takda bunyiiii.
susah weyh nak meniaga.
orang whatsapp ke call ke apa semua tak dengar la.
tadi bangun amik kau 20+ whatsapp. sms ada 3. missed call ada 5.
haaaaaaaaaaaaaaa.

so dia gila last friday.
sabtu patut ada wedding.
amik kau aku overslept.
paling tak tahan laki ku dah bangun n elok main game.
bila tanya asal tak kejut dia kata mana la tau.
padahal dah berapa kali kata ada wedding.
end up tak dapat pergi la.

so siap apa semua petang tu ke low yatt.
sebab ku nak tengok apa masalah phone ni.
aku dah google la. tengok youtube la check macam mana nak betulkan.
memacam cara buat still tak berjaya.
so mari jumpa expert.

tapi boleh tak sampai sana.
aku tengok dia delete running program tu.
dia off pastu on.
tetiba hp ni ok. cibai betul.
buat malu aku je. bengang je muka budak tu.
sebab dia kata ok je takda apa masalah.
whatttt?

aku dah fikir dah.
ok kalau masalah sangat. sampai dia kena pegang hp ku.
lets beli je hp baru. best gak kan.
tapi masa otw tu rasa tak puas hati.
i mean beli hp je dah 2000+
hoi mahal. rasa terbazir. sedangkan aku tengah target nak beli macbook.
kang aku beli hp, bilanya nak dpt macbook tu.

sekali ok. syukurrrr.
dan aku dengan rakusnya tetiba beli macbook.
kah kah. padahal plan hujung bulan ni.
tetiba tak sabar lak.



ok la maka hp ku kembali sihat.
tapi ahad which is semalam.
aku dapat rasakan memang tak ok lagi.
sebab bunyi speaker macam pecah tu kan.
sound memang ada tp bunyi pecah macam kau carik channel radio gitu.

ok la takpa abaikan. takpa bukan nak buat apa.
janji ada sound jadi la kan.
no no no.
tetiba pukul berapa tah malam tu.
aku layan keek.
makin terus bunyi pecah tu. n tetiba takda sound kembali.
aaaaaaaaaaa. why?

kena pergi lagi ke.
n if pergi adakah dia akan repair n mengambil masa yang lama.
n berapa pulak tu.
jangan tanya pasal warranty sebab ku tak jumpa mana ku letak.
apa la nasibbbbb.

ni tengah menaip ni.
tetiba phone rumah bunyi.
takda orang lain mesti laki aku tu.
toleh tepi tengok n phone aku ada missed call berderet dah.
hmphhhhhh.

dah la tak berapa sihat ni.
sebab semalam ku pack barang berkoyan2.
tangkap pinggang weyh.
padahal baru half pack. today sambung.
until now rasa lagi sakit.
sat lagi nak telan panadol extend la. ada beli tapi tak pernah try.
so lets see if berkesan ke tak.



2 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

request request! postkan gambar macbook baru plzzz. hehe

makcik said... [Reply to Comments]

hai peej,

nak invite ke my blog, ada
my blog giveaway

stay gorgeous k ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...