Instagram : @peejburhan

new layout bebeh

mood nak berblog kan kureng lately.
so aku memang nak sangat la tukar layout baru.
rasanya dah few months dah. daripada awal tahun.
sebab aku jemu dah ngan 3 column layout. aku nak dua column je.
so that pic yang aku share boleh set XL. macam tak puas je tengok kecik2.
tapi nak buat sendiri memang tak reti.

so bertanya la mana best if nak buat layout.
ada la few suggestion. aku check out.
tak minat sebab macam too cute. or too sweet. so not me.
masa tanya tu ramai kata takyah tukar. dah ok la.
readers la. mak aku la apa.
tapi kau paham tak kau yang kena ngadap.
kalau hati pun dah takdak. susah kan.
so dorang faham.
tapi dorang kata make sure maintain color black n white.
sebab dah macam trademark blog.
ok noted.

memang daripada awal blogging aku suka layout hitam.
tulisan putih. rasa lawo n dark abis la.
ada gak dapat complain kata susah baca la. sakit mata la.
tapi time tu ada aku kesah? janji aku suka.
tapi bila umur meningkat. aku mula faham.
memang sakit mata n boleh muntah.
so aku start suka background putih tulisan hitam.
font pun biar simple punya. tak sakit otak nak baca.
ikutkan mula rasa nak putih bersih new layout.
tapi since ramai suggest maintain kan black n white.
tu yang aku kekalkan black tu. :)

aku bukan la nak major change pun. sikit2 je pun.
so bila pikir. baik aku buat ngan liza je.
liza ni daripada incredibles design.
layout lama aku pun liza buatkan.
dah la senang bekerja ngan dia. kau cakap je nak macam mana.
then later dia akan bagi 2-3 design untuk pilih.
pilih mana suka. then tukar-tukar sikit la. sebab mak cerewet sikit kan.
aku kata aku suka design 2. tapi yang date aku suka yang dpd design satu.
then aku nak tulisan gitu gini.
nak header plain takda pic tukar2 dah. tukar pic header. tapi nak font lama. bling bling
haaa kau. kata taknak major change tapi banyak la kerenah.
tapi liza relax je buat takda complain. sukaaa

so semalam tengah pagi dia tukar layout.
sempat gak la few orang tanya apesal blog aku private tetiba.
huhu. tapi tak sempat aku reply dah ok pun.
jangan risau. takdanya aku private.
ni kan tempat carik makan ku.

so macam mana? ok tak layout baru kita.
ah tak suka takpa. kita suka jugakkkk.
simple n yang penting pic besorrr suka.
ada rezeki kita invest beli good camera kan.
semoga bertambah rajin lepas ni. :D

so sesiapa yang rasa macam aku.
bosan ngan layout dah.
or nak merasa template custom untuk blog memasing.
boleh check out incredibles design ni.
currently tengah ada promo untuk bulan ni.

..............................................................................................................


Kali ini INCREDIBLE DESIGN mengadakan PROMOSI BUY 1 FREE 1 dan PROMOSI BUY 1 FREE 2 . 
Apakah itu BUY 1 FREE 1 dan BUY 1 FREE 2
Mesti tertanya-tanya kan. 
Apakah itu? BUY 1 FREE 1 ini untuk pakej blogspot dan BUY 1 FREE 2 untuk pakej wordpress. Sekiranya anda membeli pakej A blogspot anda akan FREE 5670+ Backlinks from Unique Domain, PR 9 to 0, 3 Tiers and 5 Platforms (Get google ranking  and improve ranking google). 
Anda bukan saja dapat mencantikkan blog tapi juga dapat FREE backlink untuk membolehkan blog anda dapat ranking kat google. 
Paling senang boleh masuk dlm ranking google tuk search engine google. 
So sesiapa yang search blog anda terus keluar kat google. 
Bagi blog yang dah tersenarai kat search engine boleh perbaiki ranking google. 
Best dapat FREE Backlink
Blog cantik lepas tu dapat tersenarai dalam search engine google. 
Promosi ini bermula 30 Mac 2013 - 30 April 2013
Kat bawah senarai PROMOSI bagi kedua-dua blogspot dan wordpress:


PROMOSI BUY 1 FREE 1 untuk Pakej Blogspot 



1.  Pakej A Blogspot - RM120
  • FREE 5670+ Backlinks from Unique Domain, PR 9 to 0, 3 Tiers and 5 Platforms (Get google ranking  and improve google ranking )
  • 1-3 Column template
  • Custom Header
  • Custom Sidebar
  • Custom Background
  • Custom Footer
  • Navigation Menu/Sidebar Menu
  • Custom Font for Sidebar Title, Post Title
  • FREE Banner
  • FREE Facebook Cover (sekiranya mempunyai facebook page) 
  • FREE install Facebook Like Widget
  • FREE install Retweet Button Widget
  • FREE install Facebook Share Widget 
  • FREE installation at your blogspot 

PROMOSI BUY 1 FREE 2 untuk  Pakej Wordpress


- Bagi PROMOSI BUY 1 FREE 2 untuk  Pakej Wordpress anda akan dapat 2 FREE Backlink. Wah, lagi cepat dapat ranking kat google search engine. Sambil blog cantik boleh ranking kat google search engine.

  • Pakej Wordpress A - RM360  
    • FREE 5670+ Backlinks from Unique Domain, PR 9 to 0, 3 Tiers and 5 Platforms (Get google ranking  and improve ranking google)
    • FREE 200+ high PR contextual backlinks from 100 unique gov and edu wiki domains  
    •  1-3 Column template
    • Custom Header
    • Custom Sidebar
    • Custom Background
    • Custom Footer
    • Navigation Menu/Sidebar Menu
    • Custom Font for Sidebar Title, Post Title
    • FREE Banner
    • FREE Facebook Cover (sekiranya mempunyai facebook page) 
    • FREE widget/plugin installation 
    • FREE Domain .com 
    • FREE Hosting
      • 400 MB Storage Space
      • 7 GB Monthly Bandwidth
      • 1 MySQL Databases
      • 200 Sub Domains
      • 1 Parked Domain (Quota)
      • Unlimited e-mail Accounts
      • Unlimited FTP Accounts
    • FREE installation at your hosting



  • Pakej Wordpress B - RM300

    Pakej ini untuk anda atau sesiapa saja yg sudah mempunyai hosting dan domain dan berminat tuk mendapatkan khidmat blog design.
    • FREE 5670+ Backlinks from Unique Domain, PR 9 to 0, 3 Tiers and 5 Platforms (Get google ranking  and improve ranking google)
    • FREE 200+ high PR contextual backlinks from 100 unique gov and edu wiki domains  
    • 1-3 Column template 
    • Custom Header
    • Custom Sidebar
    • Custom Background
    • Custom Footer
    • Navigation Menu/Sidebar Menu
    • Custom Font for Sidebar Title, Post Title
    • FREE Banner
    • FREE Facebook Cover (sekiranya mempunyai facebook page) 
    • FREE widget/plugin installation 
    • FREE installation at your hosting
Sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami di email incrediblesdesign[at]yahoo.com. 

...............................................................................................................................
nak tau lagi details boleh check blog incredibles design.
or email terus liza.
memang puas hati.
lovelovelove.



12 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

bagus ada template design baru ni.. salah satu kebaikannya adalah menaikkan mood kita nak berblogging dgn lebih frequent ahaha. kta kadang2 pun boring dgn design lama, tukar jugak baru. tp ambik few hours utk design, dah tu asyik bz. tggu weekend2 ke baru la dapat buat. bila dah puas hati dgn design, mood nak blog tu pun meningkat (walaupun kadang2 xsempat jugak nk blogging sbb byk kerja lain. uhuk)

muis ismail said... [Reply to Comments]

cantik la layout bru kak peej ni
nampak lapang n bersih.hehe
suka header kat atas tu
ada kelasss :)

doll said... [Reply to Comments]

suka sgt dgn layout baru nie..luas pemandangan..hehe..kalau boleh header yg ada nama tu diblink2 kan lagik cun!

Aimi Laili said... [Reply to Comments]

nampak blog ni lagi terang & luas. bertambah seronok nak baca entry terbaru. :)

Miss Moon said... [Reply to Comments]

hahhahah vley ...aku baru prasan blog nko dah bertukar ...mmg sah aku hanya tumpukan pada entry n penulisan nko je peej akakakka tapi tang header tew aku perasan

cam menarik jugaks kan kalau suh org tukar kan layout ...auwwwwww

wey ...wat la enty rambut tewwwwwwwwwww

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

segar bugar sket tengok yang putih kan peej... lagi satu less scary aku nak baca expose mistik dalam gelap hehe :)

peej said... [Reply to Comments]

@wani ezryl * zaman memula blogging dulu rajin la nak buat sendiri. sekarang ni memang tak kuasa la. plus takda kepandaian nak buat lawa mana pun. so baik hire orang yang betul2 pro buatkan.

peej said... [Reply to Comments]

@muis ismail kan? suka jugak. lama ku impikan. ada kelas? kelas apa? kelas memasak ke? huhuhihihu

peej said... [Reply to Comments]

@doll haha melampau kan. kang las vegas sangat la pulak blog ni

peej said... [Reply to Comments]

@Aimi Laili yeayyyy. tuan blog pun semangat semacam je nak update blog menggila

peej said... [Reply to Comments]

@Miss Moon
wah kau ni sebijik perangai jonet. konon tak nampak itu ini sebab fokus kat benda yang lebih penting je.
best. senang takyah pening kepala. bagi tau je nak macam mana. biar orang pro buatkan.

peej said... [Reply to Comments]

@LaLaLOLa kan suci bersih sesuci hatiku. ewahhhhh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...