Instagram : @peejburhan

mengimbas kenangan remaja di yohan ke bang?


ni pun basi gak.
few weeks back.
tapi hari tu transfer pics dpd iphone ke sini.
ada. so masukkan je dalam draft sesiap
rajin kita update kan.
tak masukkan pic ni kat memana lagi.
ada few je upload kat instagram.
so dpd rugi. mari buat je entry.

ni time ke JJ.
sebab nak beli barang dapur.
kelaparan so makan.
tak tau nak makan apa. lapar nasik.
so ke johnny. sebab tau ada nasi2 kan.
tak makan steamboat sebab Mr.B tak reti makan bersup2 ni.
so mari makan nasik je.

:: air kelapa. tetiba sangat kan. teringin lettew ::


:: si comot tahap dewa. bad habit pemalas bersiap if setakat pergi tempat berdekatan rumah je ::

:: mine. spicy fried rice. aku rasa biasa je. ok spicy tapi idok le sedap. sebab kosong woiii. macam takda isi sangat. aku goreng kat umah lagi sedap kemana-mana ::

:: ini memang terpaling sedap la kan. superlove ::

then lepas makan before beli groceries harus smoke jap.
aku duduk kat kerusi kat tepi2 tu. memang ada situ
laki aku taknak duduk. kemain jauh diri.
pastu tu takpa. tetiba nampak dia duduk gini.


amboih.
macam mengimbas kenangan zaman remaja di yohan je.
ye la kan selalu bebudak lelaki nakal suka duduk macam tu kat bus stop kan.
kenapa yohan? sebab zaman dia remaja memang kat situ pun. haha.
kemain bangga cerita dulu tu tempat lepak dia. yang ada game kat atas tu.
apa nama tah. kah kah.
aku zaman gi yohan aku darjah2 ok.
tapi memang jauh pun kan zaman kita orang.
kau bayang aku darjah satu, Mr.B dah tingkatan 3.
huahuahua.

then gegas balik sebab jonet datang umah.
datang membawa kegembiraan.


mmmm dappp.
sedap sangat sampai lupa nak amik pic dia kan.
takpa kisah jonet di entry lain yek.
ok tu je.
buhbye.


8 Comments:

cik yaya said... [Reply to Comments]

peej macammm lainnnn, tukarr layoutttt

MayaYunus said... [Reply to Comments]

best nyer air kelapa itu... neway hai

Mrs Ariena said... [Reply to Comments]

bestnya...i dulu pon selalu lepak yohan..hahaha

doll said... [Reply to Comments]

brape gak umo mr b eh?sbb saiye pun kaki yohan gak, hahaha..

peej said... [Reply to Comments]

@cik yaya ye yay. ye yay

peej said... [Reply to Comments]

@MayaYunus sedapp. now tetiba teringin lak. helppp. oh btw hiiii

peej said... [Reply to Comments]

@Mrs Ariena hahahahha. ye ke. me too. tp zaman kecik sangat la. darjah 3-4 macam tu.

peej said... [Reply to Comments]

@doll tahun ni dia 38. huhuhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...