Instagram : @peejburhan

mari salahkan benda lain.

aku sangat respect orang yang masih gigih blog ni.
especially kalau dah sekian lama berblog ni.
aku serious macam dah tak kuasa sangat.
tapi ku tahankan. sebab ni la sumber rezeki ku memula muncul dulu.
kan?

aku malas bukan sebab apa.
sebab semuanya aku dah sibuk update kat tempat lain.
so macam dah tak releven je jadi blog ni kan.
sebab dia leceh kot.
kau kena transfer pic.
pastu masukkan pic.
pastu kau cerita la itu ini.
baru publish pastu jadi cerita.
paham tak leceh dia macam mana?

memang boleh pakai blogger app tu.
tapi aku nyampah sebab pic semua dia deret bawah.
kau takleh nak cerita antara pics tu. takleh nak letak caption apa bagai.
so leceh la.

sedangkan ada instagram. kau amik pic. letak effect sikit.
letak caption apa patut. haaa upload.
pastu berderet orang komen n like.
mudah gila.

pastu now ada lak keek.
haaa amik kau ngan instagram aku lupakan.
apa benda nak bebel. kau bebel kat keek je.
pun best sebab nanti ada lak rajin reply balik ngan keekback.
terhibur pun ye.
terus rasa best gila.

macam blog. kau bayang punya la berderet benda nak buat.
semangat la kau update cerita pung pang pung pang.
yang komen?
sendu je. kadang komen pun takdak.
yang banyak spam komen ada la.
buat penat aku je nak mendelete.

kan kan kan.
banyak sebenarnya nak cerita.
tapi kemalasan itu yang tak tahan tu kan.
gituh.

entah bila nak merajin seperti zaman memuda dulu entah.
maybe la kot rasa tu akan kembali.
ok la. tu je bebel lite lite.
lain nak bebel kat keek. hehehe.
jumpa di sana ya.

3 Comments:

Mrs Nadila said... [Reply to Comments]

alalala peej ko jgn la malas2 update blog ni sbb aku xde insta keek bagai tuh...aku anti sosial...aku suke je baca blog ko ni tp as SR jeee...aku kan pemalu...

terhibur tau baca blog peej ni tp kalau ko update ko kata demam xde la aku suke, aku doakan ko cpt sihat la..

pinky said... [Reply to Comments]

sy sll msk...tapi xkomen jer...=)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

itu la pasal.. spam comments byk betul. entah mn dtg. but kta still suka berblogging for the sake of passion. blogger mobile pulak kena improve la, gambar berderet kat bawah entry tu tak feel langsung nak bercerita. org skrg nk cpt kot, malas nak membaca pjg2, tu yg rajin instagram dgn keek. tp kejatuhan zaman blog ni bahaya jugak, menunjukkan yg zaman rajin membaca tu semakin pupus. nanti last2 everyone dah jadi malas nak menulis dan membaca, makin kuranglah ilmuan yang ada. just my 2cents. hopefully blog tak pupus. hihi

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...