Instagram : @peejburhan

kree.my

awal tahun macam tu reni contact aku.
reni ni adalah co founder untuk ephyra.
dia kata dia nak jual baju pulak.
so nak ajak aku gi launching nanti n nak buatkan baju la apa.
tapi lama-lama aku pun dah lupa.
sekali awal march macam tu dia contact lagi.
dia suruh darang rumah n ukur baju.
jumpa la afiq. afiq adalah designernya.

ok je. set. aku pun tadah je la badan untuk di ukur. *tarik napas*
lauching adaah 27th march.
so hari sebelum tu pergi la singgah rumah reni untuk amik baju n try.
macam seram.
aku bab baju memang seram. sebab tak tau apa rupa aku kan.
dah la nampak tetiba macma top je.
terus tanya afiq bawah nak pakai apa?
afiq kata kenapa kau nak pakai something ke?
ye la nampak pendek je.
rupanya tak. just nice. tu dress sampai lutut. kah kah.
k.g dot com sangat tanya nak pakai apa kat bawah. muaahhaha.

memula dorang suruh try segan je n taknak la ala.
lepas tu try terus suka rasa nak chicken dance. hua hua hua.
tapi segan pun hado sebab launch siang kot.
aku dah rupa nak gi dinner.
tapi takda feeling kardashian sebab dorang kan siang hari pun pakai melampau. 
nakkk jugakkkk feeling tu. walaupunnnn.

so esoknya bergerak sendiri.
elok sampai ikut time.
tapi dah kata sorang. harus keras la aku tak tau nak buat apa.
so aku pun menyibuk la naik atas jumpa afiq n reni.
pastu tengok model bersiap apa bagai.
pastu rasa nak tikam diri sebab badan dorang adalah la besar peha aku je.
untunglah kurus pastu tinggi kan. tsk.





dah rasa kayu sangat tak tau nak buat apa.
n dah ramai sikit kat bawah.
baru la aku turun layan perasaan.
sebab memula sampai tu tak ramai lagi.



perempuan kayu.
kemain kalau tak verangans sangat kat rumah.
sekali sampai sana. 2-3 orang nak snap. terus batu belah batu bertangkup kat situ.
cannot go.


event start arounf 3ish.
nasib later tu founder ephyra, amiza lak datang.
n dia nak duduk sebelah aku.
boleh la sembang.
takda la aku insan kesepian sangat kan.




:: suka sangat tengok gaya tudung dia. aku n amyza dah macam, lawanyaa tudung tu. lepas tu memasing, tapi dia memang lawaaa. kalau kena kat kita? ::






banyak jugak la.
rasanya setiap model tukar 2 kali kot baju.
lawa-lawaaaa.
ok fine sebab dorang memang lawa.

so kalau nak tengok korang boleh check out kree.my.
buat masa ni tak banyak baju lagi.
slow2 akan keluar lagi.
ho ho ho. paling happy nanti soon akan ada untuk plus size pulak.
itu i suka dengar.
sebab dah la harga affordable. pastu lawoooo pulak tu.

:: kelas kau afiq ::

:: kita memang suka feeling lebih ::

:: me, afiq, ngan aku n reni ::

:: me n amyza ::

aku biasa berurusan ngan reni.
amyza sekali sekala je.
so memula tu amyza jenis sangat tertib je sembang.
aku lak mana reti weyh sopan santun ni.
suka aku je.
lepas tu baru dia pun selamba. haaa baru memacam topik sembang keluar.
best sikit kan.
patut hari tu pergi event ephyra pulak.
tapi what to do. i is demam teruk tu kan.
sampai 38.9 panas. so lupakan je la.
demam suka datang tak kena masa.

last sekali.
pic feeling bersama afiq. kah kah.
walaupun rambut ku horror.
sempat pulak la lelawo.
bangun pun dah kul berapa kan. hua hua.



semoga sukses to u n reni n kree.my.
sumpah aku suka.
tak sabar nak tengok dorang masukkan plus size nanti.
hua hua hua.
bukan aku nak kuruskan badan. aku mengharapkan plus size ado.

whateves.
so korang sila check out kree.my ye.


15 Comments:

doll said... [Reply to Comments]

love the shoes, love the dress!baju peeja pakai tu cantik n nampak slim..

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

wow.. nice dress tau.. bestnyer klu plus size pon dpt berfesyen

Miss Moon said... [Reply to Comments]

tang ada plus size tew mak sukaaaaaaaaaa maklum la mak neh kan giant ....geram je cari baju semer kecik singkat senteng semer ....pfftttttttt

kalau tetiba nak model tambahan yg agam buzz la aiiiiiiii tetiba muka tak malu kannnnnnnnnnnnnn

Ikin Gomez said... [Reply to Comments]

wah cantik ar baju tu.... very der mak hayam.... hahahah... eh cantik header blog u.. wt sendiri ek? ke tempah??

Ikin Gomez said... [Reply to Comments]

waaaa.... shantek sangat nnihhhh.... very der taraf2 mak hayam dah... hahahah (upper class)

eh pija, cantek ar blog header u.. wat sendiri or tempah.... kagumm!

shuweet said... [Reply to Comments]

peej aku sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baju ko pakai tu

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

wahh belog sudah cantik ni.. tanjattt masuk harini blog rasa luas :p.. nak komen pic.. wah wah meletop as alwaysss

sitihadiana said... [Reply to Comments]

Eh Peej, adik kite masuk dlm pic awak lah!hehehe. No she's not 1 of the models (bahahahhh!). Pompuan pakai skirt rimau tu...penonton je..hihi.

peej said... [Reply to Comments]

@doll hahah nampak je. hakikatnya tak slim pun

peej said... [Reply to Comments]

@Miss Brenito kan best gila. ni kadang baju plussize sendu je.

peej said... [Reply to Comments]

@Miss Moon kau nak moon? aku di offer aku malu. sebab macam poyo lawa sangat ke kau tu nak jadi model? kah kah

peej said... [Reply to Comments]

@Ikin Gomez mak hayam katanyer. layout ni mintak incredibles design buatkan. puas hati. tak reti aku nak buat sendiri

peej said... [Reply to Comments]

@shuweet aku pun sukaaaaaaaaaaa

peej said... [Reply to Comments]

@Miszyuyu
kan rasa lapang sangat. takda la semak sesemak hati ku setiap kali bukak blog sebelum ni.

peej said... [Reply to Comments]

@sitihadiana hahaha ye ke. what a small world. ramai fashionista hari tu. nasi kree bagi baju. kalau tak segan aku tetiba sensorang comot kat situ

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...