Instagram : @peejburhan

kelabu asap

makin tua rasa diri ini.
tadi nampak ada link blog kat fb.
bukak la tetiba rasa nak baca.
background hitam. tulisan putih.
macam blog ku zaman dulu.
tengah baca nampak huruf jadi bayang tu.
tau tak. kau nampak dua. kabur la.
aku dah macam. eh aku ni penat sangat ke?
gosok2 mata. eh terang. pastu eh kelabu balik.
tutup sebelah mata baru boleh baca ok.
oit rabut dekat pulak ke?
tak sure la kalau aku pakai spec aku ok.
tapi aku mmg kat rumah tak pakai.
aku pakai if keluar je sebab nak drive or cuci mata ke apa. keh keh.

halfway baca blog tu tutup.
aku taknak menyeksa mata. kang pening tak pasal.
pastu paranoid adakah aku kena check power mata ni.
then bukak blog sendiri. eh boleh lak baca ok.
so maknanya aku dah sampai faktor yang mata tetiba takleh nak nampak sangat if background gelap tulisan cerah. cisssss.

nway, hoi hoi hoi.
dah ada layout baru incredibles design buatkan ni.
makin bersemangat lak nak update. cea cea.
kalau tak sendiri masuk blog sendiri rasa semak.
now rasa lapang selapang hati ni asyik nak mengadap blog ni.
tu takpa. semalam kan update lebih
tau tak rasa nak update banyak tapi takut macam saiko sangat lak.
so bertahan kita tunggu hari ni.

ikutkan taknak update dah today.
macam cukup2 la.
so untuk tak update aku merayap tengok entry sendiri.
sekali rajin nak reply komen pulakkk
haaaaa saiko tak.
lama gila kot tak reply.
last reply last year kot. ada la awal tahun.
lepas tu malas.
tetiba tadi rajin lak nak reply.
tapi kerajinan ni tak tau la sampai bila kan. ;p

tapiiiiiiiiiii konon tak nak update.
tetiba ni terupdate pulak.
tetiba rasa nak bebel-bebel di hari jumaat ni.

tadi dah restock lagi ephyra.
so intrested boleh email ke whatsapp ke sms ke apa2 la.
details ada kat contact me kat atas tu.


penat nih.
later nak pack ephyra untuk postage esok.
kena buat tonight.
sebab sabtu poslaju halfday.
kang ada aku tak sempat pergi nanti.
hoi fenats.
dah la nak pack ephyra ni leceh sikit.
bagi aku la leceh sebab tak dapat lagi solution nak pack maca mana.
sebab tu if ada yang beli banyak. aku letak dalam kotak mineral je.
senang sikit.
kwang kwang kwang.
kesian korang dapat ephyra dalam kotak gitu je.
tak glams langsung. ;p

eh ok la.
tu je.
tetiba aku lapar.
nak korek apa boleh makan ni.



3 Comments:

SyazaLuqman said... [Reply to Comments]

nice blog!visit mine too!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ohh kta tak mengalami lagi simptom mata kabur bila baca blog background gelap. mungkin pun sebab diri sendiri rabun jauh. jadi teori diri sendiri adalah.. kalau rabun jauh, xnmpk benda jauh je, benda dekat macam baca blog gelap senang nak nampak hahaha

ko mmg kan, dari tahun lepas xreply komen AHAHA. tp xpe ktorg xkisah :P oh kta ada cadangan spy comment box dijadikan dalam bentuk pop up window (kat setting blogger ada). justifikasinya supaya readers senang je klik & komen. kalau yg skrg ni kena klik link komen, tunggu page baru appear utk beri komen, then kena patah balik utk baca entries lain. just cadangan hehe.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Phewittt!
Dah makin comel dah!
:D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...