Instagram : @peejburhan

Happy 60th Birthday daddiiii...

today 16 April 2013 genap umur papa 60 tahun.
sedih memikirkan eh dah 60 tahun dah. kejap rasa masa berlalu.
teringat je time papa umur 30+.
aku still kecik lagi. 
tapi ye la. aku pun dah 30 kot.
takkan la papa nak 30+ pulak khennn.
semalam dorang semua tidur rumah ku.
so kami sambut kecil-kecilan.
takda apa pun. beli kek, nyanyi happy birthday n tiup lilin je pun.
papa suka la. meleret je senyum.
daripada kita orang kecik, papa memang suka if birthday mesti ada kek.
ikutkan dah besar2 ni pun. kita orang je rasa. eh takyah laaaa.
tu yang papa pun cakap earlier, masa birthday aku n ayol the other day takda kek pun.
tak payah. i pun demam time tu.
semalam semua ada.
except P.G. sebab dia ada recording apa ntah.
so yeah. kita orang je la.
since aku kan blogger tak tegar.
so memang tak amik pics. hua hua.
kecuali ni seketul je.
kek oleh noy.
pilihan boyfie dia. 
sedap gak not bad.
since sekarang kan semangat keek.
tu yang pic takda.
tapi ada keek je uols.
ok la kan.
lebih feel kot.




mama yang emosi.
pastu ramai keek back kat aku sebab kenapa aku gelak2.
hahaha gelak laaa. sebab lawak je rasa.
sebab mama ni penuh emosi. semua nak nangis je.
tapi ye la. bila pikir dia kata dia kenal dari belasan tahun
aku n noy kira-kira dah 41 years dorang kenal ok.
41 years weyh.
aku yang baru berapa tahun ni pun sesak napas je rasa. kah kah.

happy 60th birthday daddy.
doa semoga papa panjang umur, murah rezeki n sentiasa sihat.
i love u daddy.


9 Comments:

Nor Azlina Yusof said... [Reply to Comments]

Hb to uncle..moga dimurahkan rezeki..diberikan kesihatan yg baik dan dipermudahkan semua urusan

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

happy birthday to ur papa!! :) ha a ms first video tu pun dah nmpk mama ko mcm muka touchy dah hihi. so sweet ada birthday kiss lagi. semoga uncle pjg umur, murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik!

intandayani said... [Reply to Comments]

pagi ni bukak blog peej da berwajah baru la...hb uncle

doll said... [Reply to Comments]

HB to papa!!sweet couple just like u n mr B, manisssss jer..

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

Romantiknya... Hepi beday uncle.. Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta dan dilimpahi kurnia dari Yang Maha Esa..

Oit Peej, ko memang takde perasaan.. aku da elok nk feel mama ko nangis.. tetibe ko gelak kan.. kejam tau..

Anne mahli said... [Reply to Comments]

happy belated birthday to ur daddy peej..! moga pjg umur n murah rezki slalu :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

happy bday uncle.. semoga sentiasa berada dlm rahmat & perlindungan Allah swt...aku pun ambik calculator, kira berapa tahun... semoga kasihsyg uncle/auntie berkekalan hingga ke syurga.. peeja, tetiba ko & ben masuk dlm mimpi aku.. ntah apa2 je, pdhal aku tak penah jumpa ko... & mimpi itulah adalah sgt lucah.. bahahaha

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

happy besday uncle... semoga dilimpahkan rezeki dan kesihatan yg naek..aminn

ummisara said... [Reply to Comments]

salam,

selama nih silent reader jer ai nih peej...tapi today terpanggil nak menyibuk heheh.

oh my! aunty...u made me teary tau. they really feel n love each other! semoga aunty & uncle kekal hingga ke akhir hayat!

haippp! peeej jangan ketawa... :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...