#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

ephyra promo until 5 may.

ok since ada few yang berminat nak beli.
tapi katanya boleh tak bayar deposit je dulu.
balance tunggu minggu after dapat gaji.
tak sanggup pulak aku.
aku kata takpa tunggu gaji je nanti baru beli.
plus senang if bayar sekali gus kan.
dorang takut pulak nanti takda stock untuk dorang.

so oleh itu aku lanjutkan promo ephyra tu until 5 may ye.
siapa berminat boleh contact aku.
memang murah if beli more than one.
tu yang mostly nak 1 je.
bila aku bagi harga promo. terus amik 2, 3, 4...n so on.

if nak penjimatan berganda.
ajak la kawan-kawan join beli sama ke.
family ke. so jangan amik satu je kan.
if amik more than 1 box boleh save more than rm40.
lagi banyak amik lagi saving banyak. :)

so ye. jangan lepaskan peluang ni.
bila lagi aku nak bermurah hati macam ni kan.
bagi harga best.
maybe lepas ni promo lain pulak ke.
tak pun nak raya nanti baru buat promo lagi ke kan.

so berminat kan email me at nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
whatsapp/ sms at 012-2758575



1 Comments:

cik chinta said... [Reply to Comments]

sempt r ni lg nk bli

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...